- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "излизане"
clockwork, какво доверие, какви 5 лева? Тук доверието няма нищо общо. Може нищо да не правят, но въпросът е принципен. Щом наранява половинката си, значи трябва да спре да го прави.
Когато си във връзка се налага да преглъщаш някои неща и да си "забраняваш други", ако знаеш, че биха наранили другия. След като няма нищо, защо той е иска и тя да дойде? Аз бих била доста подозрителна и мисля с основание.
И не, нямам доверие мъжът ми да излиза с жена, в която си е завирал част от организма. Сори.
Отговор "има приятели и приятели"Първоначално написано от krem4et0
![]()
Значи да я/го скъса само заради някви предрасъдъци, че нещо можело да стане? Да бе да.
Не я/го съди предварително. Ако има нещо, ще разбереш, рано или късно. Ако си разбрал/а от трети човек, че излизат, а не от нея/него е съмнително, но това не означава, че веднага трябва да късате. Може да си сбъркал/а и да изпуснеш някое много яко гадже само защото си си въобразил/а нещо.
Или бих го помолила да ме вземе и мен, или щях да скъсам с него.![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
^ Вярвай, приятелят ти първи би те зарязал, ако се държиш като ревнива 13-годишна и му поставяш ултиматуми винаги, когато нещо не ти изнася.
Ще и кажа "е** си майката пача!!!"
щеееее пия чаак доо сутринтаа ..![]()
![]()
![]()
нЕма такова положение при нас. С жени без мен не излиза (не, че е имал желание)! От какъв зор? Щом аз преча, да си е с тях (жените), а не с мен.Първоначално написано от CRAZYNEO6
mArMaLaDkA, след като твърди, че аз съм най-близкия му човек, би следвало да предпочете мен пред някакви си бивши. Да, не мога да поставя ултиматума майка ти/баща ти или аз, но този мога. Не ми се е налагало де. Но и той се усеща кое би ме наранило и би ме ядосало.
Ако не съм аз тоя, който да ти казва какво да правиш, какво правиш с мене още?Първоначално написано от CRAZYNEO6
![]()
ще му кажа да избира м/у мен и неяПървоначално написано от CRAZYNEO6
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много добра бих казала аз.Първоначално написано от ShtrudeL
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!