Здравейте! Искам да поискам помощ от вас за един мой много срамен проблем - ноктите. Аз съм момче на 15г. (както се вика пръча станал за женене вече) и ми е гадно да си режа ноктите Не ме е страх искам да ги режа ама не мога. Като ги изрежа и стоя като някой пед***с с разперени пръсти и не искам да пипам нищо с ръцете си. Ноктите ми си стоят дълги около 3-4 милиметра защото си ги "подстригвам". Искам да се оттърва от тях защото всички приятели ми се подиграват за това нещо и ме е срам да ходя да играя и белот с приятели само и само да не ми се виждат пръстите защото правят голямо впечатление и веднага ставам за смях. Ако има някой със същия проблем и го е решил моля да ми отговори много ще съм му благодарен. Пишете ми всички искам да намеря решение на проблема ми.
От цялата работа почти нищо не разбрах .. Как така не си режеш ноктите ?! Това си е част от личната хигиена и тъй като не те е страх еми давай де! Играеш белот пък .. ами незнам .. Странни въпроси
Ако не се бъзикаш това се дължи на психологически проблем.От колко време си така ? Мани стреса от живота си и си намери занимания ...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не се бъзикам и съм от малък така колко бой съм изял от нашите за това нещо не е истина но пък и не съм стресиран познавам себе си много съм уравновесен и рядко нещо може да ме притесни или изкара извън нерви