.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ужасен любовен триъгълник...

Здравейте всички!

От дълги обяснения няма смисъл, на кратко се оказах в ужасен любовен триъгълник: аз, бившия ми приятел, с който подновихме някакви взаимоотношения и неговия най - добър приятел, който е влюбен в мен.

Нещата опират до това, че се сега се опитвам да намеря начин да отблъсна приятеля на бившия си, да убия чуствата му, но нямам и идея как, надявам се някой да даде добра идея.
    Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хмм и как по-точно искаш да го отблъснеш и защо??
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    бъди просто приятелка с приятеля на бившия си..

Ти сигурна ли си че бившия ти те харесва?

Кажи му, че е тъп, грозен и смотан.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не знам как да го отблъсна, но го искам защото той застава между мен и бившия ми.

Аз съм само приятелка с него, но той има чуства към мен. А за бившия съм сигурна...ние пак имаме по - близки взаимоотношения.

Не искам да го наранявам...и на двамата ни е скъп.

Какъв е смисъла да се занимаваш и да кроиш планове да го отблъснеш.Кажи му истината.Обясни му, че нямаш чувства към него и много съжеляваш, но няма как да сте заедно и че имаш чувства към друго момче.Не му казавй кое, за да не се скарат, все пак са приятели.Когато се съберете пак с бившия то ще се разбере няма начин.

Ако му кажа директно, ще го нараня много. А, ако му кажа, че е заради друг ще му е ясно кой е той. Въпроса е в това да убия чуствата му към мен, за да спре да дава надежди и да не го нараня като съм с друг.

Цитирай Първоначално написано от 2s
    Ако му кажа директно, ще го нараня много. А, ако му кажа, че е заради друг ще му е ясно кой е той. Въпроса е в това да убия чуствата му към мен, за да спре да дава надежди и да не го нараня като съм с друг.
    Емии . . точно, кажи му истината и ще убиеш всичко . .
    I don`t care .. ;] ..

Само дето така ще разваля нашето и тяхното приятелство...

Цитирай Първоначално написано от 2s
    Само дето така ще разваля нашето и тяхното приятелство...
    А ти май си мислиш, че чувствата се изпаряват бързо бързо . . Не знам какво има към теб ..
    И нима смяташ, че има вариант в който да не си развалите приятелството?

Е ако момчето е разбрано.. ноо в много редки случаи . .надяваш се на нещо почти непостижимо..
    Поне аз така мисля . .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Вземи един пистолет и го застреляй. Изпробвано!
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

И на мен много странно ми зуви въпроса на авторката "как да убия чувствата на някого..." Вярно е, че истината казана в очите боли, но все пак постави се и ти на мястото на "третия" в този любовен триъгълник...

П.С. - Според мен е най-добре да зарежеш окончателно "бившия", а на неговия приятел да обясниш, че не изпитваш нищо към него, но все пак в никакъв случай не използвай израза "искам да си останем само/просто приятели...", защото това е по-лошо от колкото да го "резнеш" от веднъж! Поне така няма да живее с тайни надежди за вбъдеще...

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Какъв е смисъла да се занимаваш и да кроиш планове да го отблъснеш.Кажи му истината.Обясни му, че нямаш чувства към него и много съжеляваш, но няма как да сте заедно и че имаш чувства към друго момче.Не му казавй кое, за да не се скарат, все пак са приятели.Когато се съберете пак с бившия то ще се разбере няма начин.
    +1

Вече не ми пука особено за приятелството ни, пука ми само за тяхното...

Била съм на мястото на третия и знам какво е и все пак в момента той е просто един огромен проблем...

"Бившия" не мога да го зарежа окончателно...даже изобщо. Обичам го и него искам!

Тоя израз "искам да си останем само/просто приятели..." много го мразя и не бих го използвала, но в действителност е точно така. Ако пък го резна изведнъж ще е прекалено гадно спрямо него...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    +1

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Първата ми мисъл след като прочетох темата ти беше "Олеле". Както и да е, ситуацията наистина е доста заплетена.
    1-во - Ти харесваш ли приятеля на бившия си приятел.
    2-ро - Сигурна ли си, че бившия ти приятел иска отново да сте заедно?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си