- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Помниш ли?
помня, помня
помниш ли какъв цвят беше първата ти раница за училище![]()
Да
Помниш ли в колко часа стана в събота ?
Да
Помниш ли какъв беше първият ти компютър?
Да,и още съм с него
Помниш ли колко изпи миналата събота?
Спомням си, че петъка беше от малките пъти, в които употребявам алкохол, просто имаше повод, иначе не пия, така че - да, спомням си, нищо не съм пил в събота
Следващия спомня ли си кога излезе тази песен - http://www.youtube.com/watch?v=HiWd9_6GItA
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Песента трябва да е сигурно 2003 2002 година някъде.
Спомняте ли си някаква много жалка простотия, която сте направили и като се сетите да ви става ужасно неудобно.
Помниш ли какъв беше първият ти компютър?
486 на 66 мегахерца. Отпред имаше голямо копче от лампа и като го натиснеш в едната страна ставаше на 33 мегахерца. В другата си беше на 66. Като се сещам баща ми колко време пили кутията за компютъра за да влезнат чарколяците ми става лошо. Имаше твърд диск, за който си дадох спестяванията - 100 долара. Беше от 1 гигабайт, а 100 долара си бяха съкровище (гладните години не че съм разбрал де ама наще са ги усетили и разправят)
Спомням си, че за първи път отидох до магазина сама в първи клас.. И още като излязох от входа на блока започнах да тичам, защото ме беше страх, че някой ще ме изяде![]()
![]()
Помниш ли кога за първи път каза на някого от другия пол, че го обичаш?![]()
Бегай аз на сигурно съм бил 13 коленичех на колене пред вратата във входа на едно момиче и първо и виках че я обичам, а после мръсна кучка. Техните ме видяха.
Това отговаря и на твоя и на моя въпрос. А ти не отговори коректно. Сега че си тичала не означава, че те е срам от някой. Кажи нещо за, което те е много срам от хора.
Срам ме е, че веднъж откраднах от един приятел 200 лв (20 стотинки сегашни пари), за да си купя баничка, щото ме беше срам да му поискам - това е единствената кражба, която съм извършвал през живота си и всеки път като го видя, се сещам за това...
Следващия спомня ли си последното нещо, което е откраднал от някого?![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Не
Следващият помни ли първата си целувка ?
Даа .. всъщност са 2ма и все още сме the best friends !
Помниш ли първото си напиване ?
Даа
Помниш ли кога си се научил да караш колело?
Offf za6to pa mi e toq podpis.
По-скоро си спомням самия процес на научаване... въобразявах си, че помощните колелца ме държат да не падна, пък то се оказа, че те са се вдигали, вдигали... и аз съм си карал на 2 гуми
Следващия спомня ли си точно датите, в които е бил на море последно![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Дам, вчера, което си е 17. 06. 2012г.
Помниш ли последния път, когато си видял костенурка??
Що за въпрос е моя :Д
Не.
Помниш ли първата си шестица?
Не
Помниш ли кога ти е паднало първото зъбче?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Не.
Помниш ли първия си домашен любимец?
Да.
Помниш ли първият път, когато се сби?
да бях много малка![]()
помниш ли първият път,когато се влюби