.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Моля ви за помощ!!!

Ето го и моя проблем:
    Тази година ми предстоят изпити и съм много объркана. От една страна страшно много харесвам английския език, уча го с удоволстввие, дори бях решила да кандидатствам в Първа Английска. От друга страна чувам много лоши отзиви за нея: че била пропаднала, нивото било ниско, било пълно с наркомани и т.н. и се навих за Испанската. И испанския го харесвам като език, самото училище е най-доброто в момента и съм напълно раздвоена. Моля ви да ми кажете, ако сте в Английската какво е положението, струва ли си?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ами 2аег?
    На нея нищо и няма

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е в кой град си

*От София
    Не, не, не втора АЕГ не, изключено. Просто искам мнения за първа.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За тези училище не мога да ти кажа нищо..Не съм от София..

Но пък не слушай мнението на другите,че училището било такова и такова..
    Ако си решена да кандидатстваш там - направи го..Но пък ако не си сигурна може да се отбиеш до Испанската и Английската и сама да видиш какво представлява у-щето..Да видиш какви се учениците - ддз..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    И аз не съм от София и не мога да ти кажа нищо конкретно,обаче и за училището,в което съм,имаше слухове,че всички са наркомани и не знам какво си...в повечето случаи това или е плод на максимата "Гроздето е кисело" или е слух,пуснат от някое друго елитно училище,което не харесва въпросното
    Едит:А нямаш ли някой познат,или познат на твой познат ( )който да учи там и да знае нещо?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И аз не съм от София. Но така като гледам, доста се свали рейтинга на училищата с влизането на новите випуски. И аз съм заек, но все пак като виждам какви деца приемат в езиковите особенно. Недей все пак да слушаш другите, щом си си решила там, следвай мечтата си, ако мога така да я нарека. В крайна сметка за себе си го правиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    За тези училище не мога да ти кажа нищо..Не съм от София..

Но пък не слушай мнението на другите,че училището било такова и такова..
    Ако си решена да кандидатстваш там - направи го..Но пък ако не си сигурна може да се отбиеш до Испанската и Английската и сама да видиш какво представлява у-щето..Да видиш какви се учениците - ддз..
    Абе да не слуша и после цял живот ще те кълне. Все едно да й кажеш скачай в пропастта. А и няма как да иде да види как са учениците и нещата там. Ако не си се сблъскал със системата и не си от години част от нея, няма как да имаш компетентно мнение.

И аз съм чувал неща за първа английска, но не знам кое е вярно и кое - не. Нека някой компетентен, учил (или преподавал ако се намират такива) достатъчно години там, каже.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си