- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо става така
в повечето теми за любовен триъгълник се са замесени 2 момчета и едно момиче, толкова ли няма момичета за всички майна, че даже и приятелства се развалят.
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Има, няма кой да се огледа и да ги види.
А "приятелства" се развалят, защото повечето не са такива.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
В мойта беше различно, ама я заключиха по незнайни причини.
А иначе - нормално е.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Има мнооого момичета .. ама повечето се "бият" за разни парантии вместо да се огледат ..
Колкото за приятелствата .. пфф половината и повече съм убедена, че изобщо не могат да се нарекът такива!![]()
Момичета има за всеки, че и остават, въпроса е в това, че всеки иска тази, която не може да има и тази, която си има приятел.![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
То момичета че има-има тва е ясно само дето няма кой да се загледа в тях... а доколкото приятелствата.... понякога повечето от тях не са истински![]()
Ако всичко беше идеално нямаше да е интересно нали?За жалост има и такива моменти.Животът е непредсказуем.
еми понякога така се получават нещата![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Тва само ша ви кажа, майна.Winners never quit, quitters never win.
Имало то... повече от 80% са кифли, другите са заети или в други градове...
Аз пък съм останала с впечатление за обратното...предполагам зависи от гледната точка :Р