.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Няма какво да губеш,няма и да ти се подиграват... в тоя живат няма кво да чакаш...като искаш нещо,спечели го...2ри шанс трудно се дава...кажи муллкво толкова..Най-много да ти каже,че не те харесва..тва е
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от AloneAndFearless
    Риск печели -риск губи . Никога не можеш да си сигурна в ответната реакция на другия ,но пък няма по-важно нещо от това да си сигурна в самата себе си . А и ако не те харесва просто го помоли това да си остане между вас и да не го разпространява из класа - така никой няма да разбере и няма и да ти се смеят.

понякога той много ме обърква... днес нещо се гъделичкахме и изведнъж той каза РАЗКАРАЙ СЕ стана ми някво много гадно.. но иначе е много добричък и винаги ми помага.. явно му е било изнервено и си го е изкарал на мен
    Усмихвай сеее дори на сънн

Мисля, че трявба да му признаеш.При мен е почти същото харесвам едно момче от класа и реших просто една вечер да му призная и ми олекна Просто му кажи .. помоли го да си остане между вас и ако не се получи нищо, то поне да си останете приятели.

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от veri313131
    Много хубава тема.Моето мнение е по-добре да не му казваш,защото така може да го отблъснеш.Питай го например докато си пишете по скайп:Как върви любовта при теб и някакви такива.Ясно е,че няма да ти каже да харесвам теб,но поне щом сте толкова близки,той може да ти каже нещо.Успех!!
    +1

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ако съдя по себе си, бих се почувствала гадно, ако не стане нищо, даже ще се побъркам,затова си и мълча, но при теб сигурно не е така, затова.... давай, но не директно

И аз бях така със едно момиче отт новия ми клас... Първо аз тръгнах с друга после тя с другг и след тв'а вече тръгнахме .. ние сме абсолютно еднакви по характерр ии бяхме заедно 6 месеца и се разделихмее Така че рискувай заслужава си ..

Град
    Некъде из Сливен
    Най-добре изчакай да видиш дали и той те харесва. Времето ще покаже. Другото е вятър работа.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си