- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам дали да му призная
Няма какво да губеш,няма и да ти се подиграват... в тоя живат няма кво да чакаш...като искаш нещо,спечели го...2ри шанс трудно се дава...кажи муллкво толкова..Най-много да ти каже,че не те харесва..тва е
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
понякога той много ме обърква... днес нещо се гъделичкахме и изведнъж той каза РАЗКАРАЙ СЕ стана ми някво много гадно.. но иначе е много добричък и винаги ми помага.. явно му е било изнервено и си го е изкарал на мен
Усмихвай сеее дори на сънн
Мисля, че трявба да му признаеш.При мен е почти същото харесвам едно момче от класа и реших просто една вечер да му призная и ми олекнаПросто му кажи .. помоли го да си остане между вас и ако не се получи нищо, то поне да си останете приятели.
![]()
+1Първоначално написано от veri313131
ако съдя по себе си, бих се почувствала гадно, ако не стане нищо, даже ще се побъркам,затова си и мълча, но при теб сигурно не е така, затова.... давай, но не директно
И аз бях така със едно момиче отт новия ми клас... Първо аз тръгнах с друга после тя с другг и след тв'а вече тръгнахме .. ние сме абсолютно еднакви по характерр ии бяхме заедно 6 месеца и се разделихмееТака че рискувай заслужава си ..
![]()
Най-добре изчакай да видиш дали и той те харесва. Времето ще покаже. Другото е вятър работа.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !