Помощ!
Значи запознах се с 1 момче от новото ми училище.
Много го харесах още щом го зърнах.
Не съм най-красивата и не изглеждам тип"кукла Барби".
Взех му скайпа от един пич и си пишем.
Проблема е,че по принцип аз му пиша и се чуствам все едно ,че го "препотвам".
но винаги като му пиша той ми отговаря така;
"-Охоп, (sun) ти кво правиш и такива неща.
Реших да го поканя на кафе и карти,но явно доста сбърках,защото той ми каза ,че нито е фен на кафето,нито на картите и ,че обича бирата.
Това беше,, никога не улучвам хобитата му![]()
и някак си искам да се сближим повече,но реално погледнато няма как да стане,,щото съм леко срамежлива когато приемам нещата по така ;д
Ако може да ми дадете някакви съвети ще съм ви много благодарна! (bow)
Ми щом обича бира покани го на една бира![]()
Първоначално написано от Gretii95
![]()
Дрън-дрън
Еми да
![]()
Иначе го попитай какви хобита има..Какво обича да прави и така![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
По това, което ти пише в скайп излиза, че те харесва. Щом има некфи слънчица и меченца и други лиготии, но пък сигурно е прекалено срамежлив, за да ти пише първи. Иначе щом ти е отказал поканата за кафето или е тъп, или всъщност не те харесва. Отново го питай директно дали иска да излезете заедно. Ако пак откаже, значи проблема е действително, че не си "кукла Барби".
Покани го на бира и картовки ... И се дръж като приятелка а не като бъдещо гадже и послетенно нещата ще се наредят и не го кани по скайп а когато се видите и готово![]()
Ми щом обича бира покани го на една бира![]()
![]()
и аз съм на тфа мнение
![]()
![]()
![]()
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg
Ами и аз имам подобен случайНе се срамувай ами го попитай за хобита и нещо др. за да знайш какво да правиш следващия път
При мен се получава
![]()
![]()
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Спокойно, и аз бях така. Сега ще ти дам съвет. Ако си над 11 год. го покани ня някоя бира или пицария. После го поразпитай малко... Ако си под 11 напрао си го разпитвай![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD