Цитирай Първоначално написано от Boot
А когато те хванат по жълто-кафяви бели гащи как се измъкваш?
По тези ли? http://i42.tinypic.com/md0a2t.jpg
Е па какво да правя? Опитвам да изляза с хумор от ситуацията, пък ако стане.

Цитирай Първоначално написано от goosebumps
Имаш ли белези, които да ти напомнят за нещо добро/лошо/важно от миналото?
Петък вечер vs. събота сутрин?
В какво би искал да се преобразиш след като умреш? Вярваш ли въобще, че съществува живот след смъртта?
Кое предпочиташ - буен, див, емоционален живот или спокоен и улегнал?
Кога и за какво се замечта последно?
С какво асоциираш белият цвят?
Нужно ли е хората да сключват бракове?
Любим текст на песен?
Какво е нещото, което всеки човек би трябвало да опита/направи поне веднъж в живота си?
Тото пускаш ли?
Имам белези доста по краката, една драскотина на лицето, деформиран ми е ректус абдоминус (мускула с плочките) от едно падане с колело. Но чак да ми напомнят за нещо важно. Напомнят ми да мисля, преди да действам.
Нямам проблем да ги съчетавам вечерите и сутрините, понеже от известно време нямам алкохолни ексцеси - не са ми интересни вече пък и си понаучих мярката горе-долу. И най-важното - вече не пия некачествени алкохоли. Не си струва да спестя 10 лева, а после да си загубя цял ден в махмурлук.
Като умра искам да се преобразувам в храна за червеите и да затворя хранителната верига. Живот след смъртта е малко като секс след кастрация.
Предпочитам някакъв микс между двете, но предвид, че ще ми идва време и за потомство - може и малко по-спокоен да е.
Е преди малко се замечтах да гледам повече светофарите, че пак пристигна честитка.
Белия цвят - със санитарни работи. Хигиенно-санитарни възли, тоалетна хартия и такива неща.
Не виждам особен смисъл от брака. Един подпис няма да докаже желанието ти да обичаш някого и да прекараш живота си с него.
Текст http://www.lyricsfreak.com/p/pearl+j..._20106360.html
Всеки е свободен сам да си избере. Заължителни неща освен ядене, спане и тн. основни физиологични нужди няма. Може би е добре да остави нещо от себе си на някого.
Тото не пускам.