Първоначално написано от
Lestat357
Твърде удобен станал стола викаш..>
Cuddly?
Минало
От октомври 2004-та, мдаа.. колко далечно звучи вече това.) Колко пъти си се връщал от тогава насам? Всяко лято, всяка ваканция, по-често или по-рядко? Кога планираш да се върнеш отново тази година или все още не си?
Горе-долу всяко лято. Таъи година пак лятото, но по-точно сега не мога да кажа,
Идвали ли са твои роднини на гости при теб? Хареса ли им? Помагаш ли им финансово, те все още ти помагат или е някакъв междинен етап в момента?
Не са идвали. Не съм в състояние да им помагам финансово. С почасова работа. Та аз едвам себе си издържам.
Магистратура ли караш сега?
Аз съм по старата система. Завършвам с Diplom
Посети ли концерт на Rammstein? А любим техен текст?
Не съм посещавал. Любим текст - Nebel и Seemann
Ще се цаниш ли за модератор най-сетне? Или пък в страдателен залог, ако предпочиташ.)) Мнение за мод-екипа и начинът на модериране на този форум две години по-късно? (доколкото помня преди толкова ти беше първият горещ стол и те питах същото)
Модератор няма да стана. Не намирам особен смисъл, привилегия, или каквото и да е в длъжността.
Мнението ми - форум може да сзществува и без модератори. Триенето на мнения и потребители е ненужно. Нямам проблем да се оспамват темите и да вървят по 5 спора паралелно.
p.s.: харесваш ли пловдивчани?>
ХУбав край - хубави хора. макар и като генерализация да е грешно - чувствам се доста пловдивчанин, макар да съм от село