Цитирай Първоначално написано от oasis
Каза, че си безчувствен, как ти влияе това в живота и опитваш ли се да го промениш по някакъв начин? Положително - по-малко нерви. Отрицателно изглеждам като супер груб понякога и необщителен.
Най-ранния ти детски спомен? Първи ден на детска градина. Не ми хареса и избягах и с върнах в къщи. Бой май не ядох.
В какви отношение си с родителите си? Разбираме се много добре.
Срамежлив ли си и как определяш срамежливостта като недостатък или като качество? Може да се каже. Не съм от най-общителните и да недостатък е.
Какво трябва да притежава една жена, за да те впечатли? Някакъв интелект, мнение и визия. И да има готина усмивка и "весели" очи. Не говоря да е нереалната красавица, просто да "става". Не съм толкова красив, че да избирам.
Вярваш ли в силата на думите и позитивното мислене? Вярвам.
Интересуваш ли се от психология и езотерика? Психология малко. Езотерика и свръхестествено не са ми интересни.
Мислиш ли, че притежаваш качествата да станеш милионер и изобщо какви са нужните качества? Може и да ги притежавам, знам ли. Ако знаех, каква е рецептата а станеш милионер щях да я прилагам вече.
Най-дългата ти връзка е? ~ 14 месеца
Какъв родител ще бъдеш? надявам се добър
Кои са грешките спред теб, които родителите ти са допуснали във възпитанието ти? не са ме оставили по-рано да се оправям сам.
Цитирай Първоначално написано от plmn
Цитирай Първоначално написано от oasis

Смяташ ли, че всеки е способен да бъде господар на съдбата си?
+ вярваш ли в 'съдбата'? вярваш ли, че всичко е предначертано и сме безсилни да го променим?
Всеки сам е отговорен за живота си и решенията му рефлектират върху бъдещето му. Ако всичко е предначертано, то тогава какъв е смисъла да живееш?