- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- След депилиращ крем..
След като се премахнат космите с депилиращ крем излизат ли от 1 корен по 2 косъма както е при бръсненето ?
Не мисля
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Аз не съм забелязала такова нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
няма разлика
Просто аз
Дори при бръсненето няма `от 1 корен по 2 косъма`, къде я прочете тая глупост![]()
понякога.. отказах се вече от тия депелиращи кремове... косъмчетата разтът също толкова барзо като със самобръсначка и ако са късички и - не се махат просто не може да са ти гладки краката с тези депилаторни кремове![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Офф и аз си взех в неделя и се намацах и те веднага почнаха да растат и сега са ужасни, също като при бръснене. А инъче са ми много гадни космите на ръцете и се чудя с какво да ги махна... Дали ако ги махам с епилатор ще е по-добре? Някой ако си ги маха с епилатор и е доволен, моля да каже!
П.П. bababe, съжалявам, че използвах темата ти, за да попитам, надявам се да не се разсърдиш, но няма смисъл да пускам нова тема само за този въпрос.![]()
Аз от декември ги махам с епилатор и съм доволна, но зависи какъв ти е и епилатора. Определено е по-добре!Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()