.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

След депилиращ крем..

След като се премахнат космите с депилиращ крем излизат ли от 1 корен по 2 косъма както е при бръсненето ?

Не мисля
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    както при бръсненето е няма разлика

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз не съм забелязала такова нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    [На Метри От Земята]
    няма разлика
    Просто аз

Повече от фен Аватара на Melanie
    Дори при бръсненето няма `от 1 корен по 2 косъма`, къде я прочете тая глупост

Супер фен Аватара на sunshine955
    понякога.. отказах се вече от тия депелиращи кремове... косъмчетата разтът също толкова барзо като със самобръсначка и ако са късички и - не се махат просто не може да са ти гладки краката с тези депилаторни кремове
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Офф и аз си взех в неделя и се намацах и те веднага почнаха да растат и сега са ужасни, също като при бръснене. А инъче са ми много гадни космите на ръцете и се чудя с какво да ги махна... Дали ако ги махам с епилатор ще е по-добре? Някой ако си ги маха с епилатор и е доволен, моля да каже!

П.П. bababe, съжалявам, че използвах темата ти, за да попитам, надявам се да не се разсърдиш, но няма смисъл да пускам нова тема само за този въпрос.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Офф и аз си взех в неделя и се намацах и те веднага почнаха да растат и сега са ужасни, също като при бръснене. А инъче са ми много гадни космите на ръцете и се чудя с какво да ги махна... Дали ако ги махам с епилатор ще е по-добре? Някой ако си ги маха с епилатор и е доволен, моля да каже!
    Аз от декември ги махам с епилатор и съм доволна, но зависи какъв ти е и епилатора. Определено е по-добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си