Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Цитирай Първоначално написано от unnamedsz
Даваш и съвети, които не знаеш изобщо дали са верни (няма как да знаеш тъй като не си я прегледала и тъй като предполагам не си най-малкото общопрактикуваща)
Я ме светни къде са ми неверните съвети?
На живо амбулаторен лист виждал ли си?! Знаеш ли, че най-долу вляво има място за подпис и пише Пациент/родител, настойник? Това ще рече, че хлапето не може да се подпише на амб лист, а това трябва да го свърши майка й/баща й.

Цитирай Първоначално написано от unnamedsz
Еми да отиде с родител бе...
Момичето написа на чист разбираем български език, че майка му не иска да го води на гинеколог, защото смята, че има повод да се срамува от дъщеря си!
Първо казах, че не знаеш дали са верни, а не, че не са верни.Второ съжелявам, че трябва да го кажа, но проблема си е нейн, ако имах ПРАВИЛНА информация за нейния проблем бих и я дал, но това не влиза в компетенцията ми съответно не мога да и помогна.Трето ти можеш ли да и помогнеш като се мъчиш да диагностицираш проблема по това което тя ти е написала?! Единствения ми съвет е да поговори с майка си като с голям човек, да и обясни проблема с подробности (за да разбере, че не е шега), визирам - малко по подробно от това което ни обясни на нас.Това мога да ти предложа аз, а дори и да бях лекар пак нямаше да мога да ти помогна, защото след като не съм те виждал няма как ти поставя диагноза и да ти давам акъл какво да правиш.