- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- здравейте ето го и моят проблем с любовта
Позната историяя ..И моят приятел ме ограничаваа и не ми дава да ходя където поискам .. Само ревнуваа ..
Но много го обичамм ..
.. Сега до твоят проблемм .. Виждам , че вече си осъзнал каква е таз курветинка .. сории че таака го казахх но си е такава..
.. Аз съм също на 15 и повечето от моите връснички са такива .. едни надути лигли и пълни курвичкии ..
... Вярвай , че ще намериш правилното момиче .. Идеалното момиче за тебб ..
.. Не бъди лош,както казваш че ще станеш гадняр .. просто живота не е лесен .. всички минаваме през трудности и това не трябва да те прави лош .. А на нея ще й се върне спокоо
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
абе ей .. ти мъж ли си или кво .. вярно явно си я обича и то доста ама я да се стягаш .. тая не си заслужава .. използвачки им викам на такива .. заеби я .. не я търси .. забрави я напълно.Намери си хоби и я замени с хобито.Тя е просто едно от поредните лекета!![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Не знам просто.Толкова много хора го казват но аз наистина разбирам какво иска тя.Преди искаше да съм само до нея желаеше да сподели всичко с мен но явно си е помислила че това няма да стане,а не е така аз можех да я зарежа много отдавна.Но и тя е права аз я създадох такава.Показах и какво да прави с живота си а моя го поставих на заден план като мислех че искам да го прекарам с нея колкото се може повече.Докато най-накрая самия аз не я задуших или може би си намери някой друг,който я разбира повече искрено се надявам да не е така.А по въпроса с надутостта,тя не е надута просто си мисли че гордостта трябва да я води в момента.Днес например и казах това което мисля за приятелите и дори щях да набия единия защото целия ден се беше лепнал за нея все едно са гъз и гащи и той беше гъза.Той я ползва в момента докато е слаба за да се добере до това до което аз се стремя да се добера.Преди когато аз я притисках тя бягаше така сякаш искаше друг постоянно бе навън.А време за мен нулево.Но тя това иска да пробва от всичко и аз и го давам.Но не искам да ми изневерява както и да ме игнорира.Това са единствените две неща,всичко друго е позволено.Аз не съм като нея да се цупя когато тя е навън.Мен ми е гадно само от това че не ми каваше че излиза нишо де това е минало.Аз продължавам напред но все пак ще се боря за нея с всички средства защото ако мога да я задържа до себе си ще мога всичко.Просто и трябва време.И знам че аз я изкравам такава както казвате вие курволетина но може би не я описвам правилно.Тя просто иска да живее и то много да живее а не осъзнава че може да живее и с мен.Не знам аз съм луд казвам ви направо съм побъркан по нея.Нали знаете как се случва не оценяваш не оценяваш докато не загубиш като загубиш започваш да гониш,а явно аз като гоня буквално обсебвам.Не знам вие преценете