знаете ли преди малко и звъннах и тя ми каза че била с приятели.Аз като излизах с мой ревейки ми казваше"не ти ли пука за мен не се ли интересуваш от мен защо излизаш с тези хора ами аз" аз пък отговарях че се интересувам.сега ми е тъпо че аз си седя в нас а тя си прави кефа на мой гръб защото всичко което знае го знае от мен като се хванах с нея тя бе проста във всяко едно отношение ако не бях аз щеше да повтаря годината си в даскало,а ако не беше тя сега щях да съм в университет.А сега тя си веее гъза лъже ме като и звъня а всъщност си е намерила тъпкач с кола който тази вечер ще я закара у тях и ще я ебе така както аз съм я ебал.И кво на мен ми е гадно че ще е с друг а на нея и трябва явно точно това тъпкач с пари.Тя ми слагаше окови и аз казвах ок в името на любовта ще се примиря.А сега за нея е добре да си прави кефа с думите аз не съм сантиментална.Да не е сантиментална пиклите могат ли да бъдат такива.Не мога да я трая в момента но знам че утре пак ще мисля за нея.Щото съм тъп.Брат ела ми бий 2 шамара белким се освестим че вече не мога да се здържам деееба тъпа фуста.Мислех си че ако я напия ще ми каже кво чувства ама сега верно не ми пука и дори и да дойде да ми се моли аз няма да я приема такива хора не ми трябват.трябва ми някоя по умна поне малко дето не мисли само за тъпкачи.