.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната

Налазиха ми в аурата...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qw5lsBHecvM&fmt=18[/youtube]

Иначе сериозно - представата за тоз митичен покой, нирваната ако щеш е толкова изкривена, че нямам думи... И то не от какво и да е било, ами от покварените вече мозъци...
    С други думи няма как да построиш храм върху външния кенеф... Просто, кратко, ясно...

ВЕ-НИ-ТЕ!
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мега фен Аватара на machoka
    местя темата от кофата тук, защото ме накефи, а и както се вижда по високата посещаемост там ги няма будните умове от тук, които да заявят нещо подобно като в клипчето от сорта - 'Буда - това дебело копеле'

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    И каква е представата всъщност? Изобщо за какво свързано с аурата и Буда става въпрос? Аурата е физично(образувано от някакви специални частици) енергийно поле, олицетворяващо душата/духът/елементите/свойствата на живи и неживи обекти според мен.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Непостоянно
    пък аз мога да кажа че домейн си е доста ентелегентен
    .!.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Писна ми от творци, които не творят, а само критикуват и се оплакват.
    Писна ми от "извисени", които човъркат тинята, докато си мислят, че това ги прави по-по-най.
    Писна ми от луди, които нямат връзка с реалността и живеят в паралелни вселени и получават факсове от космоса, но биват чути, защото е "модерно" да си "нетрадиционен".
    Щом нещата стават публични по тия въпроси, обикновено е лъжа всичко.
    Тия, дето наистина са извисени и т.н. са по-"скромни", не парадират с нещата и никой друг, освен самите тях не го знае това.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Че миш-маша с всички източно-мистични школи е пълен.
    Аурата е проекция на душата, такава каквато е наистина. Ама цаката е, че не можеш да я моделираш така както искаш да изглежда.
    В/у съзнание, фокусирано над материални и не-облаги(The Secret за справка... ревал съм на тоя филм просто ) трудно ще кацне така жадуваното от всички "божествено" откровение свише. А май го чакат толкова, защото няма да им се налага да мислят изобщо - ще им стигне да са посветени във "великите тайни"
    Колко пишман писатели станаха известни само защото успяха да погъделичкат това червиво местенце на човешката психика?

Щом като утехата, че "моя филм е най-тежък" успява да крепи психическото здраве на маса хора, явно справянето с "О"никалните си проблеми е наистина виша мода. И вече трябва да се помага на всички непросветени и непрогледнали души, останали в тинята. "Къде са техните шитове, КЪДЕЕЕ КЪДЕ "бяха" мойте" - много вожд и малко индианец, май беше израза, защото са масови тези филми...
    1 познат онзи ден като започна да цитира от 1 книга, която съм я чел преди години, ама цитира и го използва в неправилния контекст ама и си личи, че не прочел и 1/2 от книгата... Супер зле парче
    Да си скъсаш гъза, че да станеш некомерсиален явно показва, че го правиш от същите несигурности и комплекси, подбуждащи и комеррсиалното поведение
    Точно такива хейтъри са ми... интересни - чувстват, че като похранят доволно в нета, ще ги носят на ръце такива, прозряли гениалността им

Цитирай Първоначално написано от woshata
    пък аз мога да кажа че домейн си е доста ентелегентен
    от кога не съм ти виждал подписа
    Доста доста, абе колкото да мине номера

ПП: мачок не съм го очаквал

ППП: не знам какъв трябва да е човек да не го подразни това, или да търпи такава гавра със самия себе си себе си себе си себе си
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си