- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шоколад
Смятам, че шоколадът е важна част от живота на всички. Ето поле за изява на най-сладките ни мисли за него... Колко често ядете, любимият ви шоколад и прочее...
В момента си умирам за една огромна Милка с бисквитки.
А шоколад "Крава" къде е?
Аз обичам натурален, примерно на Линд с чушка![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Млечен![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не знам .. обичам милка, линд , ЛЗ , но най-ми харесва Линт(д).![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
тоя с лютата чушка изобщо, 'ма изобщо не е 'ют. неам идея дали съм попаднал на лоша партида, ама... бива ли?
аз обичам мек шоколад с някакъв пълнеж, се тая къв, стига да се топи в устата, а да не хрупка като солета...![]()
Toblerone
Въпреки,че напоследък обожавам от новия Milka с цели лешници - мога да го ям цял живот и няма да ми писне,сгъвам го на две и го омитамм.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
обичам всякакъв, даже тия от 50 стотинки. напоследък ям натурален.![]()
Аз пък обичам аерошоколад - и LZ и този на Своге, както и Млечен и синичкият Своге, и почти всички видове Милка, и червеният Линд... Тези натуралните много, много не ми харесват...изключение прави Мура-та, но не е от най-натуралните май.
Бисквитеният ми шоколад ще пристигне всеееееееки момент.
От близо два месеца насам абсолютно всеки ден изяждам по един Своге, като пристрастена съм.Най-обичам с лешници или със стафиди и лешници. А през ден-два в добавка към шоколада си вземам и шоколадови бонбони сезони (които естествено си заминават още първия ден) като гледам да не ги повтарям, докато не взема от всички видове и после наново да ги преповторя, потретя и т.н
![]()
Започнах покрай сесията уж за 'презареждане', пък то... аз станах шокоманиачка. [-o<
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Уф много мразя аерошоколади бляк!
Saatana vittu perkele hate crew!
Линд![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Milkinis![]()
Юн![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Милка обезателно.
И Кума Лиса си го бива впрочем.. и Своге..
Но тоя на Бос нещо тъй и не ме грабна, както и бонбоните на Бос - трудно се разтапят в устата![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Трябвало е да сложиш един отг. - Не обичам шоколад.
Лично аз го мразя... от месеци не съм ял и шоколад и сладко... майната му и шоколада ;д ^^ може и без него...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Бял, независимо на коя марка, без лешници,ядки,стафиди и други глупости. Чист бял шоколад! Квадратчета, триъгълници,сърица,топчета , важното е да е бял, а още по-хубаво ако има бял пълнежммм
Тоблерон, мхм<3
Първоначално написано от SoStarstruck
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Milkinis<3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh