- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 2pac-Какво мислите за този велик певец?
2pac-Какво мислите за този велик певец? - Според мен това е най-добрият певец съществувал някога![]()
Каквото и да кажа за него ще е малко... Най-великия човек живял някога за мене. Загива нелепо....
+1 Не се е родил,няма и да се роди по-велик от него!Първоначално написано от D12Respect
абе нищо против ама се пак не всички го знаят. за тебе можеПървоначално написано от Tegav
да е най-велик защото слушаш такава музика за един метъл едва ли той е велик...![]()
Всеки с малко сиво вещество в главата си ще види как 14 години по късно песните на 2pac още са актуални.
I see no changes all I see is racist faces
misplaced hate makes disgrace to races
We under I wonder what it takes to make this
one better place, let's erase the wasted
Take the evil out the people they'll be acting right
'cause both black and white is smokin' crack tonight
and only time we chill is when we kill each other
it takes skill to be real, time to heal each other
And although it seems heaven sent
We ain't ready, to see a black President, uhh
It ain't a secret don't conceal the fact
the penitentiary's packed, and it's filled with blacks
But some things will never change
try to show another way but you stayin' in the dope game
Now tell me what's a mother to do
bein' real don't appeal to the brother in you
You gotta operate the easy way
"I made a G today" But you made it in a sleazy way
sellin' crack to the kid. " I gotta get paid,"
Well hey, well that's the way it is
ПОКЛОН.
Има добри и смислени текстове. Но да се каже че е най-великия не, има и други певци и групи със смислени текстове и качествени мелодии(Led Zeppelin примерно). И доста други добри изпълнители с текстове и послания, насочени към специфични теми и общества. На 2pac повечето са свързани с американските проблеми на хората сигурно.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от D12Respect
нищо .. не слушам такава музика и чесно казано и той не ми харесва особенно много ,но признавам има и добри песнички![]()
Две Думи:
Най-Големият ..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
добре бе човек ,ся как да не те нахраня ? Виждаш ли ми аватара : раперски е ... това е обложката на албума на "НОКАУТ" . Това мой човек е най-добрата рап група в България . Според теб не знам ли кой е 2пак ... дали не си правя ташак с хора като теб ?? Кви са тия дебилни теми ? Кога ще се научите да ползвате търсачката ? По колко ТЪПИ теми на ден за РАП музиката ще виждам в тоя раздел ? Е писна ми ... всеки божи ден има тема : "БГ рап песнички" "Какво мислите за 2пак" "2пак най-велик" "Биги или 2пак" "Слушате ли рап" "Някой ще ми каже ли яки рап песнички"Първоначално написано от Tegav
![]()
![]()
![]()
Ту Пак си е велик в генгста рапа...
Иначе Еминем е Най-добрия в рапа!!!
Just Do It..
Родил се е и е по-велик. Еминем е най-добрия (макар че с 2пак нямат нищо общо. Еминем е в един стил рап и 2пак в друг. 2пак си е добър в неговия си стил..)Първоначално написано от ghetto_superstar
Just Do It..
Не се ли спряхте с тоя 2pac вече...мъвтъв е и тва е...че песните са му останали във времето и са променили рапа изцяло е едно на ръка...ама пък вече 1000 теми за него...пуснете за за Фреди Меркюри например....Тооо ТуПак излезе най-обичаният човек на тая земя ебати..И определено не е най-великият певец на света, че той дори не е в топ 20![]()
Eminem е велик,но най-добрия ..Първоначално написано от BluEWisH
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Най-великия е. Слушай си там аврил и не се обаждай в темите за легендите.
Ми само да ти кажа, че не слушам само Аврил...слушам и Еминем и метъл, рап, поп и пънк и джаз.......И ТуПак е легенда, но най-велик е пресилено!Първоначално написано от D12Respect
Боб Марли е велик за регето, ТуПак за рапа, Майкъл Джексън за попа, Нирвана- за грънжда....говоря за по-известни изпълнители...и в крайна сметка излиза, че във всеки жанр има най-велик, но най-велик на земята като певец няма...всеки работи в различна област и е много относително да кажеш, че даден изпълнител е най-велик на света...Както А има слабости, така и Б ги има...Едни са танцьори, други компенсират с китари, трети- с глас, тъй че няма да се спори по въпроса за най-великият изпълнител, живял някога....той е 2пак за едни, Рей Чарлс е за другиПървоначално написано от Diam0nD
![]()
"НОКАУТ"![]()
най-добрата рап група ти в ред ли си бе?В БГ най-добрия за момента е Сарафа, ако не го знаеш кой е позаинтересувай се с кой прави дуети извън БГ и пак ми говори!
Мухаха как така сравни Сарафа с Нокаут голяма смешкаСарафа е наскоро появил се дилетант който се опитва да се издигне,чрез дисове,забележи
![]()