- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За новите
Ей като щръкне някой нов и като пита "Да му кажа ли ; да го/я целуна ли ; да го оставя ли ; какво да правя ; да я питам ли ; дали да бла бла"...
Вие глави на раменете си нямате ли?! Оо Толко ли не се познавате като личности? Не разбирате ли чувствата си и ако не,мислите ли че едни непознати ще ги разберат?! Или говорите за трети и четвърти човек,който изобщо не фигурира във форума и за който не знаем и грам информация. Аз ако опиша един човек по начина по който го разбирам мога да го направя и ебати идиота,а в нечий други очи да е съвсем свестен. Така и вие като описвате хората за които се интересувате..вие ни ги представяте само чрез вашата гледна точка и следователно човека може да е съвсем друг и следователно няма да получите никога точен/добър или подходящ съвет. Оо Вместо да се чудите и да питате непознати за мнението на познати,по-добре дейстайте сами и следвайте собствената си интуиция/преценка...буу Оо
\/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пропусна за теми като ''търся си гадже''
пп
права си еуфорийке
ОДИН!!!
Ми то че тъй, тъй си е, ама да ти кажа според мене те други проблеми си нямат .. Не мислят за друго.. тейче !?
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Прав/а си..Но може и да са объркани,за да попитат непознати..А и както каза pamii не мислят за друго..
А и без това - това е форум..Така,че всеки има право да пише и отговаря на темите
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, не разбират.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
мисля,че просто търсят на кого да се оплачат ,или пък да споделят..а пък и когато човек мисли нещо и после още 10 човека му го кажат същото ии става по-уверен
![]()
Аз се забавлявам като чета глупави теми от рода "влюбих се по интернет и съм на 13"![]()
![]()
Е да тъпо е като си направиш регистрация само заради едно мнение, но това е форум и аз мисля, че всеки има право да сподели/попита. Както Mimchy каза като след теб ти пишат 10 човека си по уверен, пък и разбираш какво другите "биха правили на трое място", така просто можеш да чуеш мнението на някой неутрален по-въпроса.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абсолятно съгласна.Първоначално написано от Mimchy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
еми така си еПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
българското " тийнеджърско " поколение в момента само затова мисли ........ някой трябва да им изтръгне от главите че любовта не е всичко ... много е, но не е всичко
Да живее рока (rock)(rock)(rock)
Права си до някъде, но може би пишат не толкова за съвети, колкото, за да споделят.А и нали за това е форума ..![]()