.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: За новите

Мега фен
    Град
    <3

За новите

Ей като щръкне някой нов и като пита "Да му кажа ли ; да го/я целуна ли ; да го оставя ли ; какво да правя ; да я питам ли ; дали да бла бла"...

Вие глави на раменете си нямате ли?! Оо Толко ли не се познавате като личности? Не разбирате ли чувствата си и ако не,мислите ли че едни непознати ще ги разберат?! Или говорите за трети и четвърти човек,който изобщо не фигурира във форума и за който не знаем и грам информация. Аз ако опиша един човек по начина по който го разбирам мога да го направя и ебати идиота,а в нечий други очи да е съвсем свестен. Така и вие като описвате хората за които се интересувате..вие ни ги представяте само чрез вашата гледна точка и следователно човека може да е съвсем друг и следователно няма да получите никога точен/добър или подходящ съвет. Оо Вместо да се чудите и да питате непознати за мнението на познати,по-добре дейстайте сами и следвайте собствената си интуиция/преценка...буу Оо

\/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    пропусна за теми като ''търся си гадже''

пп

права си еуфорийке
    ОДИН!!!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми то че тъй, тъй си е, ама да ти кажа според мене те други проблеми си нямат .. Не мислят за друго.. тейче !?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прав/а си..Но може и да са объркани,за да попитат непознати..А и както каза pamii не мислят за друго..
    А и без това - това е форум..Така,че всеки има право да пише и отговаря на темите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не, не разбират.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Велико Търново
    мисля,че просто търсят на кого да се оплачат ,или пък да споделят.. а пък и когато човек мисли нещо и после още 10 човека му го кажат същото ии става по-уверен

Аз се забавлявам като чета глупави теми от рода "влюбих се по интернет и съм на 13"

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Е да тъпо е като си направиш регистрация само заради едно мнение, но това е форум и аз мисля, че всеки има право да сподели/попита. Както Mimchy каза като след теб ти пишат 10 човека си по уверен, пък и разбираш какво другите "биха правили на трое място", така просто можеш да чуеш мнението на някой неутрален по-въпроса .
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    мисля,че просто търсят на кого да се оплачат ,или пък да споделят.. а пък и когато човек мисли нещо и после още 10 човека му го кажат същото ии става по-уверен
    Абсолятно съгласна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Прав/а си..Но може и да са объркани,за да попитат непознати..А и както каза pamii не мислят за друго..
    А и без това - това е форум..Така,че всеки има право да пише и отговаря на темите
    еми така си е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    V. Tarnovo
    българското " тийнеджърско " поколение в момента само затова мисли ........ някой трябва да им изтръгне от главите че любовта не е всичко ... много е, но не е всичко
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Права си до някъде, но може би пишат не толкова за съвети, колкото, за да споделят.А и нали за това е форума ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си