.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Кърлеж...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Кърлеж...

Тези дни ще ходя в една гора с приятели и неискам да ми се лепнат кърлежи... Понеже там е пълно поради затоплянето. Миналия път на едно момиче и се залепи за корема и тя го извади (рисковано е, ако главата остане и ще продължи навътре)... Затова моля ви да ми кажете някакви методи или там нещо си какво да направя ако забележа, че имам кърлеж по тялото.

П.П: Нещо да направя на място а не да ходя до доктор(примерно да го намажа с нещо под ръка) чувал съм че когато се капне малко олио на мястото и тои излизал
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Питай в аптеката за репеленти против кърлежи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами не мога да ти помогна , но това с олиото не е добра идея,защото кърлежа излиза,но си пуска отровата...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Според мен най-доброто е OFF или Autan. Без рецепта са, отиваш в аптеката, казваш едно от двете на спрей, защото ги има и в други форми и си го слагаш. Обновяваш на всеки 3-4 часа. Струва 4-6 лева.

Ако ти се забие кърлеж никакви малоумни експерименти с олио и етц. С олиото може да го задушиш и да повърне и да ти лепне някоя болест. Отиваш в първата поликлиника или първото спешно и ще ти го махнат, че даже и за анализ ще го пратят. Така че не експериментирай.

Супер фен Аватара на zoreto
    AUTAN (family) спрей аз от тоя съм най-доволна като по цяло лято съм на село или планина в треволяците ако не е тоя спрей до сега да са ме изяли

Ако се извади до 24 часа едва ли ще те зарази с нещо. Вадиш внимателно с пинцета и почистваш със спирт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си