- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нарочно ли?
зн с 1 момче излизахме 1 месец и бяхме мн близки, целувахме се и т.н но не бяхме сериозни гаджета, защото аз му казах, че не искам да се обвързвам сериозно с него и мин. питък като си говорехме той вика ами щом не сме обвързани аз ще си намеря друга и теб няма да те безпокоя повече и повоче не ме е търсил. и тия дни минава покраи мойто училище с колата му и вътре имаше някакво момиче и нз нова фр ли му е или е сестра му (аз сестра му не я познавам, затова си мисля, че е тя), но вс ден минава покрай мойто училище и покрай моя блок... и се чудя нарочно ли го прави и има ли друга-аз му писах смс, че мн бързо ме е заменил, но той не ми отг. и затова си мисля, че има друга или нароччно го прави, за да ме е яд. Вие как мислите
разни хора, разни идеали...
Дори и нарочно да го прави какво? Нали си му била шута. Оо Не би трябвало да те е яд.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Естествено, че нарочно го прави. Отчаян опит ти натрие носа.
Разбира се.Защо и ти не правиш така![]()
e аз не съм му била шута аз исках да продържим така а той искаше по-сериозно..
Прави ли го нарочно? - О, да!
Връзваш ли му се? - О, да!
Трябва ли да ти пука толкова? - О, не!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ти май не знаеш какво искаш. Първо го попарваш и му казваш, че не искаш нищо сериозно, после му се оплакваш, че те заменил много бързо. А ти какво, искаш той да чезне по тебе ли?
Иначе ако няма път около училището ти и блокът ти, нарочно го прави. Но се съмнявам да вози сестра си/
+++Първоначално написано от ShtrudeL
А и май не знаеш какво искаш - момчето ти е казало,че ще си намери по-сериозна приятелка..
А и ти щом нямаш чувства - защо ти пука с коя ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
SmilezZz е праваПървоначално написано от SmilezZz
Момчето иска сериозна връзка,а ти не ,следователно той е в правото си да си търси друга приятелка..
Съжалявам, но е така
![]()
е имам някви чувства, но на този етап не исках нещо по-сериозно, и ся като стана така нормално да ми е кофти..
Прави ли го нарочно? - О, да!
Връзваш ли му се? - О, да!
Трябва ли да ти пука толкова? - О, не!
АУ .. прав си така е![]()
![]()
![]()
++Първоначално написано от Eliii
![]()
P.S. На колко е години, че да прай такива жалки опити да те дразни`? 13/14 ...![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Със сигурност е 13-14 годишен с книжка...![]()
++ И към двете ви.Първоначално написано от pamii
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
E момичето пише , че той " минава с колата си " едва ли на 14 има книжка и си кара свободно МПС - то ..Първоначално написано от pamii
![]()
А поо темата . .
Сама си си го направила така, сега не виждам за какво ти става кофти?
Ти искаш едно нещо , той очаква друго - несъвместими желания..
А сега вече защо го прави това . . амии 100% е нарочно за да ти покаже, че не си незаменима ..
Доста детска постъпка. . неизживяно детство . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Малееее,вярно беее!Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Да прочетох .. Имах в предвид : все едно е на .. 13-14 ... Както и да е
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ха първо- не може да знаем дали нарочно минава просто града ни е малък и затва се засичаме и второ- нормално да иска да ми покаже по някъв начин,че съм сгрешила,нормално е и не е никак детско.. а и не се зн дали нарочно минава
^^ Kaкво се самонавиваш,да го защитаваш само.
Къде го проблема в случая?
Ти искаш да се лигавиш той не иска? Вместо да те мотае и да прави п*ткенски истории си казва директно нещата и си тръгва.
Аз Евала му правя на момчето.
Глупаво е да си мсилиш че иска да ти връща нещо. Ако искаше - щеше да е с теб все още и да ти прави мръсно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Жалки са и двамата, според мен.Първоначално написано от naia
Авторката - реши какво искаш! Ако искаш връзка с него, отиди и поговори с него. Ако ли не - за Бога, защо пускаш глупави теми? И какво означава това "бяхме много близки, целувахме се, но не ходехме"? о.0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Парти Чайлд - повярвай ми, не искаш да нзаеш какво означава. Тоталната глупост е :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На ясно съм какво означава. Просто не виждам никакъв смисъл в това, доста е несериозно и детско.Първоначално написано от valdesbg
Исках тя да се замисли над постъпката си. Първо му казва, че не иска нищо от него, а след това се оплаква по форумите, че той има нова.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.