- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нарочно ли?
Секса На комплекса - ако можеше да се замисля над постъпката си, темата изобщо нямаше да съществува, не мислиш ли?
Авторке - нищо лично спрямо теб в случая.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Секса На комплекса -ако не можеш да помогнеш, по-хубаво си замълчи.. след като съм писала все пак имам някакъв проблем,детски или не, тези форуми са за това! и не се прави на мн голяма и акълна,защото не ми помагаш, а и нз един ден ти в ква ситуация ще попаднеш.
разни хора, разни идеали...
Първоначално написано от ShtrudeL
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наивно се оптваш да си втълпиш, че той не го прави нарочно и е ангелче. Той е искал сериозна връзка, а ти си му казала, че не искаш./Ако на мен ми кажат така и аз не бих си губила времето/
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Еми нормално е и той да ти го връща ..Първоначално написано от malkazlatna
![]()
Другия вариант е просто ти да си втълпяваш, че още се занимава с теб ..
Иначе съм съгласна с SmilezZz ..
Всеки си търпи последсвията от грешките които е направил..
Щом си "била с него" (била в смисъл сте си се натискали свободно) или си имала някакви малки чувства които има шанс постепенно да се увеличават, или си постъпила тъпо.. какъв е бил смисъла да си се целувате тоя 1 месец, след което да се оплакваш.. ако е било за забавлението, ето ти забавление - ситуацията в която се намираш в момента..
Разбери, че ти си виновна в случая и не можеш да направиш много неща.. щом ти пука явно вече си готова за нещо повече и ако е така вариянта е да му се обадиш и да си оговориш 1 среща с него.
Момчето е постъпило много добре, като ти е казало, че няма смисъл.. и от постъпката му се разбира, че не е някакъв използвач който гледа от къде да намаже нещо и е имал чувства и точно заради това е бил с теб този 1 месец, очаквайки да проумееш, че тогава е бил момента да "станеш готова" за връзка..
Както каза valdesbg евала му на момчето..
А на теб успех в решаването на проблема..
А после се оплаквате къде били свесните момчета.. от това, което си казала се подразбира, че момчето е свясно, но си го изпуснала..
аз сега разбрах,че той си има др момиче,разбрах кое е-вече наистина го изгубих и няма какво да направя!но ако той беше опитал да се сдобрим аз щях да тръгна с него,защото това щеше да бъде доказателство, че наистина ме харсва.но явно му е писнало да чака и сеа аз загубих..а като толкова бързо ме е заменил едвали и ся има някви чувства към мен
![]()
![]()
Остави го намира
ако наистиа те обича той ще те потърси
намери си друг и го остави според мен
Да живее рока (rock)(rock)(rock)
Значии да обобщим >
1. казваш му, че не искаш да се обрърваш с него и той се одръпва от теб, понеже може би е искал нещо по-сериозно.
2,Търси си друга, няма да стои сам, щото на тебе така ти се иска.
3.Въпреки, че буквално си му казала, че не искаш да си с него се дразниш, понеже пича има друга може би.
=> Ти имаш желязна логика !
казах му, че за момента не искам нищо сериозно иначе през този 1 мес. не съм била с др. момчета или нещо подобно-бях си само с него и си излизахме и т.н просто за нещо по-сериозно ми трябваше още малко време, а той явно е бързал! той казваше че мн ме харесва, а толкова бързо ме замени! просто вече няма какво да направя![]()
1.Пфф..Сега защо ти е кофти..? ти си му "бил шута"Първоначално написано от malkazlatna
2.И защо той да се опита да се сдобри - ти си виновната в случая..Ти трябваше да направиш това..
3.Може би преди месец,когато сте били заедно е имал чувства, но ти си му казала,че не искаш нещо сериозно...А пък той е искал сериозна връзка,а не краткотрайна
=> Твоя вина..Ще си търпиш последствията..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ъм, Зори дай да те питам нещо.
Дори и да е луд по теб момъка - ти си го отрязала? А това е знак че ти не искаш да имаш нещо общо с него, на тоя етап. Абсолютно нормално и логично е да избере друг обект начувствата си, щом ти вече си затворена врата. АКкво чудно има че след 1 месец връзка, той си е намерил приятелка веднага? Та по дяволите, това е един месец...
А и да не е - щом се каже край, значи това е край наистина... И да мрънкаш и да се оплакваш няма смисъл просто. Приемаш фактите и продължаваш напред.
Мога ли да задамвъпроса - кое за теб е проблема в случая? Че те е зарязал, че не ти е играл по свирката, че не ти е правил номерца, или че след като вече е свободен си е намерил нова приятелка?
Dr. Gregory House
аз разбирам,че аз съм виновна, но поне заслужавах да ми каже,че има вече др., а и какво му пречеше да продължим още малко така както до момента, пък по нататъка щеше вс да си стане от само себе си.твърдеше,че ме харесва а ме смени за няма и седмица..
Ми щом си казала Край(макар и недиректно) той не ти е длъжен с нищо. Както и ти на него.
Честно дда ти кажа ако някоя ми каже това което си му казала ти - на момента ще бъде отрязана. Защото аз не сикам несериозни истории, а предполагам и той. Нямам нито време, нито желание да се занимавам с подобни неща. Предполагам и той е така.
А за колко врвеме те е сменил също не мисля че подлежи на коментар. Колкото е сметнал за нужно - толкова. Щом не отговаряш на чувствата му и на това което той иска - какво да прави? Да изпада в депресии и сцени?
Мога да ти кажа че така поднесена информация не звучи като "Изчакай още малко и всичко ще се нареди", а звучи "Не те искам за нищо повече от зарибявка, не влагам нищо в тая връзка".(тук имам предвид за начина по който си го отрязала)
Dr. Gregory House
еми сгрешила съм-разбрах го.. ще продължа някак и това е. а и сега на него едвали да му е гадно..![]()
Хубаво де. Продължи напред и така. това е идеята. И си вземи поука от ситуацията.
Той какво те бърка? Нали сте скъсали?
Dr. Gregory House
мен ми е мн гадно така-просто нещата за мен са не изяснени и ми е супер тъпо от това как се получи..
Хехееее паткоо ... Би му шута, стига си се чудила .. И да има друга и да няма - теб това не те бърка.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Добре де, кое е неизясненото в случая?
Ти муказваш че не искаш сериозна връзка, а той явно иска. Той си тръгва, защото нямате еднакви критерии и очаквания от връзката в която сте, и съответно си намира друга, която може би ще има сходни или еднакви критерии с неговите.
Филма е само в твоята глава. Въпроса е защо?
Dr. Gregory House
ти сама го каза-ти си искала нещо различно от ннеговите желания-съответно никак не естранно,че не сте се задържали дълго.....
от опит мога да ти кажа,че като не искаш сериозна връзка на моменти е по-добре да не тръгваш с който и да е-накрая нещата не свършват добре за другия човек...а в случая и за теб![]()
ПП Колега,теб те знаем,че нямаш време за несериозни връзки-все пак си с 1 крак в гробаи между другото парцела е уреден -ще ти го подаря за рдто,обещавам
![]()
malkazlatna, дадох ти съвет. Това, че ти не можеш да го асимилираш, е отделен въпрос.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля, че го прави нарочно. Не знам обаче защо ти му се връзваш, седнете и поговорете като нормални и големи хора, какви са тия детски истории (дай ми куклата, на ти парцалите)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
е то вече не може нищо да се направи-вчера го видях с новата му бяха на кафе и се целуваха! вече няма смисъл от нищо !?![]()