.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Секса На комплекса - ако можеше да се замисля над постъпката си, темата изобщо нямаше да съществува, не мислиш ли?

Авторке - нищо лично спрямо теб в случая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Секса На комплекса -ако не можеш да помогнеш, по-хубаво си замълчи.. след като съм писала все пак имам някакъв проблем,детски или не, тези форуми са за това! и не се прави на мн голяма и акълна,защото не ми помагаш, а и нз един ден ти в ква ситуация ще попаднеш.
    разни хора, разни идеали...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Дори и нарочно да го прави какво? Нали си му била шута. Оо Не би трябвало да те е яд.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Наивно се оптваш да си втълпиш, че той не го прави нарочно и е ангелче. Той е искал сериозна връзка, а ти си му казала, че не искаш./Ако на мен ми кажат така и аз не бих си губила времето/
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Цитирай Първоначално написано от malkazlatna
    е имам някви чувства, но на този етап не исках нещо по-сериозно, и ся като стана така нормално да ми е кофти..
    Еми нормално е и той да ти го връща ..
    Другия вариант е просто ти да си втълпяваш, че още се занимава с теб ..

Иначе съм съгласна с SmilezZz ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Всеки си търпи последсвията от грешките които е направил..
    Щом си "била с него" (била в смисъл сте си се натискали свободно) или си имала някакви малки чувства които има шанс постепенно да се увеличават, или си постъпила тъпо.. какъв е бил смисъла да си се целувате тоя 1 месец, след което да се оплакваш.. ако е било за забавлението, ето ти забавление - ситуацията в която се намираш в момента..
    Разбери, че ти си виновна в случая и не можеш да направиш много неща.. щом ти пука явно вече си готова за нещо повече и ако е така вариянта е да му се обадиш и да си оговориш 1 среща с него.
    Момчето е постъпило много добре, като ти е казало, че няма смисъл.. и от постъпката му се разбира, че не е някакъв използвач който гледа от къде да намаже нещо и е имал чувства и точно заради това е бил с теб този 1 месец, очаквайки да проумееш, че тогава е бил момента да "станеш готова" за връзка..
    Както каза valdesbg евала му на момчето..
    А на теб успех в решаването на проблема..

А после се оплаквате къде били свесните момчета.. от това, което си казала се подразбира, че момчето е свясно, но си го изпуснала..

аз сега разбрах,че той си има др момиче,разбрах кое е-вече наистина го изгубих и няма какво да направя! но ако той беше опитал да се сдобрим аз щях да тръгна с него,защото това щеше да бъде доказателство, че наистина ме харсва.но явно му е писнало да чака и сеа аз загубих..а като толкова бързо ме е заменил едвали и ся има някви чувства към мен

Град
    V. Tarnovo
    Остави го намира
    ако наистиа те обича той ще те потърси
    намери си друг и го остави според мен
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Значии да обобщим >

1. казваш му, че не искаш да се обрърваш с него и той се одръпва от теб, понеже може би е искал нещо по-сериозно.
    2,Търси си друга, няма да стои сам, щото на тебе така ти се иска.
    3.Въпреки, че буквално си му казала, че не искаш да си с него се дразниш, понеже пича има друга може би.
    => Ти имаш желязна логика !

казах му, че за момента не искам нищо сериозно иначе през този 1 мес. не съм била с др. момчета или нещо подобно-бях си само с него и си излизахме и т.н просто за нещо по-сериозно ми трябваше още малко време, а той явно е бързал! той казваше че мн ме харесва, а толкова бързо ме замени! просто вече няма какво да направя

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от malkazlatna
    аз сега разбрах,че той си има др момиче,разбрах кое е-вече наистина го изгубих и няма какво да направя! но ако той беше опитал да се сдобрим аз щях да тръгна с него,защото това щеше да бъде доказателство, че наистина ме харсва.но явно му е писнало да чака и сеа аз загубих..а като толкова бързо ме е заменил едвали и ся има някви чувства към мен
    1.Пфф..Сега защо ти е кофти..? ти си му "бил шута"
    2.И защо той да се опита да се сдобри - ти си виновната в случая..Ти трябваше да направиш това..
    3.Може би преди месец,когато сте били заедно е имал чувства, но ти си му казала,че не искаш нещо сериозно.. .А пък той е искал сериозна връзка,а не краткотрайна
    => Твоя вина..Ще си търпиш последствията..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Дори и нарочно да го прави какво? Нали си му била шута. Оо Не би трябвало да те е яд.
    Така е

Град
    В мислите на хората
    Ъм, Зори дай да те питам нещо.

Дори и да е луд по теб момъка - ти си го отрязала? А това е знак че ти не искаш да имаш нещо общо с него, на тоя етап. Абсолютно нормално и логично е да избере друг обект начувствата си, щом ти вече си затворена врата. АКкво чудно има че след 1 месец връзка, той си е намерил приятелка веднага? Та по дяволите, това е един месец...

А и да не е - щом се каже край, значи това е край наистина... И да мрънкаш и да се оплакваш няма смисъл просто. Приемаш фактите и продължаваш напред.

Мога ли да задамвъпроса - кое за теб е проблема в случая? Че те е зарязал, че не ти е играл по свирката, че не ти е правил номерца, или че след като вече е свободен си е намерил нова приятелка?

Dr. Gregory House

аз разбирам,че аз съм виновна, но поне заслужавах да ми каже,че има вече др., а и какво му пречеше да продължим още малко така както до момента, пък по нататъка щеше вс да си стане от само себе си.твърдеше,че ме харесва а ме смени за няма и седмица..

Град
    В мислите на хората
    Ми щом си казала Край(макар и недиректно) той не ти е длъжен с нищо. Както и ти на него.

Честно дда ти кажа ако някоя ми каже това което си му казала ти - на момента ще бъде отрязана. Защото аз не сикам несериозни истории, а предполагам и той. Нямам нито време, нито желание да се занимавам с подобни неща. Предполагам и той е така.

А за колко врвеме те е сменил също не мисля че подлежи на коментар. Колкото е сметнал за нужно - толкова. Щом не отговаряш на чувствата му и на това което той иска - какво да прави? Да изпада в депресии и сцени?

Мога да ти кажа че така поднесена информация не звучи като "Изчакай още малко и всичко ще се нареди", а звучи "Не те искам за нищо повече от зарибявка, не влагам нищо в тая връзка".(тук имам предвид за начина по който си го отрязала)

Dr. Gregory House

еми сгрешила съм-разбрах го.. ще продължа някак и това е. а и сега на него едвали да му е гадно..

Град
    В мислите на хората
    Хубаво де. Продължи напред и така. това е идеята. И си вземи поука от ситуацията.

Той какво те бърка? Нали сте скъсали?

Dr. Gregory House

мен ми е мн гадно така-просто нещата за мен са не изяснени и ми е супер тъпо от това как се получи..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хехееее паткоо ... Би му шута, стига си се чудила .. И да има друга и да няма - теб това не те бърка.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    В мислите на хората
    Добре де, кое е неизясненото в случая?

Ти муказваш че не искаш сериозна връзка, а той явно иска. Той си тръгва, защото нямате еднакви критерии и очаквания от връзката в която сте, и съответно си намира друга, която може би ще има сходни или еднакви критерии с неговите.

Филма е само в твоята глава. Въпроса е защо?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ти сама го каза-ти си искала нещо различно от ннеговите желания-съответно никак не естранно,че не сте се задържали дълго.....
    от опит мога да ти кажа,че като не искаш сериозна връзка на моменти е по-добре да не тръгваш с който и да е-накрая нещата не свършват добре за другия човек...а в случая и за теб
    ПП Колега,теб те знаем,че нямаш време за несериозни връзки-все пак си с 1 крак в гроба и между другото парцела е уреден -ще ти го подаря за рдто,обещавам

malkazlatna, дадох ти съвет. Това, че ти не можеш да го асимилираш, е отделен въпрос.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че го прави нарочно. Не знам обаче защо ти му се връзваш, седнете и поговорете като нормални и големи хора, какви са тия детски истории (дай ми куклата, на ти парцалите)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

е то вече не може нищо да се направи-вчера го видях с новата му бяха на кафе и се целуваха! вече няма смисъл от нищо !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си