.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    V. Tarnovo

Момичета лигли

Хора.... искам да ви попитам нещо. От моя клас има няколко момичета, които постянно излизат с гаджетата си и приятелите си, но въобще не им пука за даскало или за сериозни неща, само забавление. Ако някой има същия проблем нека да напише, защото наистина е жалко, хем че не са прости . Не харесвам нито една от тях.... не са мой тип, но това не значи, че не трябва да им помагам. Давайте идеи ....
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    какъв е точно проблема
    ОДИН!!!

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    какъв е точно проблема
    и аз това се питам.
    Асии <3 , Наннсии <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    какъв е точно проблема
    Доколкото разбирам - иска да помогне на тези момичета "лигли",да мислят и за у-щето

Та по темата - Теб какво те бърка..Те са избрали да живеят така - след време ще разберат,че грешат..
    Но все пак може да поговориш с тях и да им обясниш,да мислят и за у-ще..Да отделят време за уроците и за забавленията
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Имаше ги такива и в старото ми даскало - дразних се и аз , но какво да се прави и те са хора и те дишат ще ги търпиш. Бтв ако целта ти е да ги накараш да мислят за училище невъзможно е на днешните поколения не им пука за училището включително и на мен
    Everything it`s possible !

Те всички момичета са лигли с много малко изключения и са праят на мн важни хаха в повечето случаи са и тъпички

На мен спря да ми пука, предлагам ти и ти да спреш да ги мислиш.

Уж искаш да попиташ нещо, а пък никъде не срещнах въпрос. Казваш че искаш да им помогнеш....ами ако някоя от тях има проблеми помагай няма лошо. Ама ходенето по гаджета и дискотеки едвали е проблем за тях А пък колкото за уроците...те си имат родители които секи ден да им набиват в главите че трябва да учат така че няма смисъл да говориш за това с тез мацки

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Тоз пък хаха ти добре ли си е човек как така ще се месиш в нечей живот че и наклон ще им даваш ? Я си гледай напред и не се прави на майка на Тераза щот ако аз бях гадже на някой от тия момичета и разбера че ти им филосовстваш и затормозяваш по някакъв начин бих те счупил на момента
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    какъв е точно проблема
    Доколкото разбирам - иска да помогне на тези момичета "лигли",да мислят и за у-щето

Та по темата - Теб какво те бърка..Те са избрали да живеят така - след време ще разберат,че грешат..
    Но все пак може да поговориш с тях и да им обясниш,да мислят и за у-ще..Да отделят време за уроците и за забавленията

Според мен ще ти се ядосат и ще си развалите отношенията ако започнеш да им четеш лекции..

Голям фен Аватара на crazymm
    съгласна съм с wasch0.
    пък и човек не е това, което изглежда на пръв поглед. една от приятелките ми правеше такова впечатление, но като я опознаеш е съвсем различен човек.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Повече от фен
    Винаги ще има такива. Ти няма да спреш ''възпроизводството им'' .. Абстрахирай се от тях.. Не може да ти пука за всичко. Според мен, интересът, който проявяваш към тях, трябва да се умножи единствено по НУЛА.. и по нищо друго..
    Гледай себе си, работи над себе си, изкарай прекрасна диплома и си живей живота ! Бъди щастлив ! И нека рокът вечно да живее в теб !!! хи-хи
    Айде.. всичко добро !

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    И на тебе ти дреме за тея джанки защото ... ??
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Велико Търново
    Дам ,странно ти къде се вписваш в цялата история както и някой по-нагоре казва- те си имат родители,щом на тях не им пука за децата им на теб ли ще ти пука? Освен това разбирам да са ти някакви много добри шриятели или приятелки , а ти сам казваш ,че не ти харесват, лигли са и не са твой тип..А ти мислиш ли ,че и да им кажеш нещо ще те послушат?Мисля,че всеки е минал или минава през такъв период и добре знаем,че не си ли изпатиш сам не слушаш никого
    По-големите ти казват учи учи има време за таккива работи, ти неги слушаш и им се дразниш,но след години ,когато стане време да кандидатстваш и искаш да влезеш на хубаво място с хубава специалност и се биеш в главата и си викаш "Еееех мааму стара за к`во не ги слушах преди хгодини като ми разправяхя " така че,... и на тях ще им дойде акъла, но трябва сами да стигнат до това иначе нищо не помага

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има някакви по-лични причина, за да иска да им помага.
    Към автора - Кажи какво си пропуснал да кажеш, за да не изглежда историйката ти толкова безмислена.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ами, не можеш да им казваш как да живеят - всеки си има право на личен избор. Радвай се за себе си, прави това, което ти харесва, и ти няма да си имаш проблеми ^^

И на тебе ти дреме за тея джанки защото ... ??

хихихиии.. забавноо

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    какъв е точно проблема

Не е правилно! Ще започнат да ти се подиграват остави ги защо трябва да им помагаш?

В предишна тема някой беше казал на клюкарка "абе вие личен живот нямате ли си?"
    Бих ти казал същото!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и ко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    V. Tarnovo
    да, да................ разбрах колективното ви мнение

Град
    V. Tarnovo
    наистина би трябвало да се оправят сами ... пък и те мне са от най-свестните и наистина Вие личен живот имате ли си ??? се отнася за мен
    thank you all !!!

хаха, всеки е такъв какъвто си е или какъвто иска да бъде.Теб какво те бърка ?

Град
    V. Tarnovo
    бърка ме че съм на 11 и ... това не е ли малко за гадже ...

Цитирай Първоначално написано от wweover133
    бърка ме че съм на 11 ..
    Те първа започваш да изграждаш начина си на живто ЗА СЕБЕ СИ .. а за останалите .. никой не може да им налива акъл! Те са си избрали така да живеят .. точка! Гледай си живота и не се бъркай в чуждите ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си