- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако не съм свършил в нея ..бременна ли ще е?
здравейте !искам да попитам за да може приятелката ми най-сетне да се успокои ..правихме секс с нея за 1ви път ..не свърших в нея ..всичко с презерватива беше наред после свърших на корема и след като ми направи свирка..нали не може да е бременна ако не съм свършил в нея ..благодаря за отг предварително
Щом не си свършвал в нея, как очакваш да е бременна?![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе вие нямате и най-елементарно сексуално образование. Много ясно, че не е!!! Случайно да знаеш, че за да е бременна трябва в нея да са проникнали сперматозоиди и да оплодят яйцеклетката? Може и да не знаеш, че сперматозоидите се съдържат във спермата. Айде успокой се ии научи поне нещо!
от свирката можебиПървоначално написано от _butterfly_
![]()
Абе хора МОЛЯ ВИ спрете да задавате такива въпроси
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705 ето ти прочети малко и се образовай![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ооо да, имаше едно момиче което питаше товаПървоначално написано от Wadafok
![]()
или в г*за
![]()
![]()
Може да забременее и от пред-еякулационната течнос, така че да винаги има възможност.
Два сперматозоида си плували и единия попитал други:
-Абе, няма ли най-накрая да я достигнем тази матка?
-Идиот, още сме в хранопровода!!!![]()
а де интересно как очакваш да забременее тръгнали сте да правите секс елементарни познания няматеПървоначално написано от _butterfly_
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
да бремена е честито чакате петзнации ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олеее бързо тряя да пиеш сок от изстискан кактус прецеден с тензух иначе ш умреш до 3 дена
а по темата бременна е да ... как може да прайте секс без грам обща култура изфърли им се в ухото и питай дали си ударил яйцеклетката .... ЕГАТИ идиота ... просто няям думи
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
А ако ти забия един в лицето зъб ли ще ти падне или ще ти счупя носа ?![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Много ясно, че не е!!!
![]()
![]()
![]()
Бременна е !
С петзнаци![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
нз нищо за секса а тръгнал да прай
да не си застанал пред нея и да си се чудел къде да го пъхнеш?
![]()
![]()
![]()
Абе те сперматозоидите са нинджи е, вие не знаете ли, катерят се и подскачат от корема до оная й работа![]()
Ако са преминали в по-горен левъл, за про-тата има специални бормашини, с които направо пробиват тъканта на корема и влизат вътреимат си магистрали, кръстовища, вии кво знаете
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Моля за внимание !!!! Зачеването вече е визможно по виждушно капков път затова драги момчета след като се изцепите ж тоалетната МОЛЯ ПУСКАЙТЕ ВОДАТА родителите на момичетата няма възможност всеки месец да дават по 150 лв за аборт !!!! а другия жариант е коркова тапа във вагините изберете си един начин и го правете![]()
One 4 the money , two 4 the show
Не не е бременна естествено.
Преди да правите секс, поне си направете труда да отворите учебинка по биология за 5 клас...
Заключвам темата, защото има безброй такива, отговорът беше даден и предчувствам обилно наводнение...