- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хораа, моля ви за съвет : )
От месец и половина ходя с едно момиче. Започнахме да си пишем горе долу месец преди да станем гаджета. Прекарвахме часове в скайпа без да пропуснем ден. Имахме страшно много общи теми и ни беше много забавно. Всичко изглеждаше ОК. Аз знаех, наскоро беше прекратила една сериозна връзка и си мислех, че няма да имаме проблеми относно това. Допреди 2 седмици всичко беше наред, но на нея все повече започнаха да и се връщат спомените от предишната й връзка. Мислех си, че двамата ще успеем да преодолеем този проблем, но не стана така. Днес тя реши да не ни мъчи и двамата и се разделихме. Аз предполагах, че ще стане така, но все пак супер много я харесвам и искам да съм с нея. Попитах я, дали ще се върне при бившия й и тя ми каза изрично, че няма такива намерения. Просто спомените не я оставяли и нейната негативна енергия се прехвърляше и на мен. Поговорихме си и решихме да се разделим без караници и такива глупости, но все пак искам да си я върна. Според вас как да действам оттук нататък? Мерси предварително Smile
Моя приятел е в същата ситуация..само дето аз още не съм решила какво точно да правя..
Бих искала да мога да ти дам съвет ..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Трудна и доста неудобна ситуация..
Но по един или друг начин трябва да се намери изход от нея..
Сега не мога да ти кажа какво точно да направиш, защото не познавам момичето и не знам на кое как ще реагира, затова ще се пробвам в общи линии да ти дам някаква насока, а пък ти сам вече да прецениш как да постъпиш..
Значи един от вариантите е да се отдръпнеш от нея, за да я оставиш сама да преодолее това, което й тежи (както каза ти 'чувствата към бившия'), като не се месиш в нещата, оставяйки я сама да прецени това, което наистина иска..
Примерно, като я оставиш 1-2 седмици на спокойствие, след това по избран от теб начин да й покажеш, че още имаш чувства към нея.. (твоя е преценката как ще го направиш).
Не е много редно да й се месиш.. да, в 1 връзка трябва да има разбирателство и да можеш да разчиташ на човека до теб да ти помогне в даден проблем, но вече не сте двойка и в момента много много не трябва да й се месиш.
При всеки е различно. Едни препочитат да споделят проблема си и да използват помощ за решаването му, но други се затварят и сами търсят решение..
Надявам се да съм помогнал по някакъв начин.
Айде съфорумници, помагайте на момчето![]()
Успех!
Мерси много за ценния съвет![]()
Хм.. постъпила е много хубаво в случая и можеш да си и само благодарен. Още повече - с постъпката си показва, че държи на теб.
Остави я за известно време .. може би няколко седмици, може би месец. И бъди спокоен - тя няма да си намери друг през това време. След това й покажи, че още искаш да си с нея и тогава нещата може би ще стоят по по-различен начин ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
В кофти ситуация си, определено..Не можеш да направиш кой знае какво, но все пак нищо не е невъзможно.В никакъв случай не губи връзка с нея, кажи и, че въпреки раздялата ви искаш да си останете приятели.Контактувайте, излизайте, пишете си и с всяко следващо твое действие се опитвай да и показваш и доказваш, че за теб тя е най важната и си готов на всичко за нея.Просто докажи любовта си ( ако изпитваш такава ).Според мен ако момичето види колко важна за теб е тя, може би ще премисли нещата, в крайна сметка една раздяла с неподходящо момче не е края на света, нали така !?![]()
Дай й малко време и започни пак да я търсиш. Според мен пак ще се върне при теб, само трябва да си търпелив. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Дай и време да преосмисли нещата и сама да разбере с кого иска да еЖелая ти успех и дано нещата се развият в твоя полза
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
правилно е постъпила иначе само щеше да те лъже ..което е по неприятното![]()
една сериозна възка не се забравя току-такаи предишния ми приятел прекрати 2годишната си връзка и тогава се появих аз ..но той неможеше да забрави толкова бързо бившата си и след месец се разделихме
дай и време и щом няма да се връща при бившия си може и да имаш шанс ..успех
![]()
If I played you like a toy?
след време ще разбере дали иска да е с теб или не и ще ти каже![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дай и малко време... дори може да я предразположиш така,че да ти споделя.Демек да станете приятели.