От месец и половина ходя с едно момиче. Започнахме да си пишем горе долу месец преди да станем гаджета. Прекарвахме часове в скайпа без да пропуснем ден. Имахме страшно много общи теми и ни беше много забавно. Всичко изглеждаше ОК. Аз знаех, наскоро беше прекратила една сериозна връзка и си мислех, че няма да имаме проблеми относно това. Допреди 2 седмици всичко беше наред, но на нея все повече започнаха да и се връщат спомените от предишната й връзка. Мислех си, че двамата ще успеем да преодолеем този проблем, но не стана така. Днес тя реши да не ни мъчи и двамата и се разделихме. Аз предполагах, че ще стане така, но все пак супер много я харесвам и искам да съм с нея. Попитах я, дали ще се върне при бившия й и тя ми каза изрично, че няма такива намерения. Просто спомените не я оставяли и нейната негативна енергия се прехвърляше и на мен. Поговорихме си и решихме да се разделим без караници и такива глупости, но все пак искам да си я върна. Според вас как да действам оттук нататък? Мерси предварително Smile