- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- омръзна ми..
Ами.. преди почти година бях с едно момче.. много си го обичах,имахме незабравими мигове заедно.. беше неповторимо..
Разделихме се.. той си намери друга, а аз все още го обичах.. минаха месеци.. продължавах да го обичам и много ми личеше.. Той е един от най-харесваните може да има всяка,която поиска.. Закача се, а аз глупачката се надявам, че някога може всичко да стане както преди..
Какво да правя.. Как да спра да мисля за него..![]()
Просто се опитай да го забравиш..
Излизай с приятели,намери си някакво хоби..Опитай се да не мислиш много много за него..
А и все пак той няма да е единственото момче,което ще срещнеш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чакай. Постепенно мислите ти ще намаляват, трябва време.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
знаеш,че няма нищо да стане и продължаваш да се надяваш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Погледни реално на нещата и всеки път си повтаряй, че щом са приключили значи си остават в миналото и няма смисъл да се връщат!!!![]()
Намери си занимание, което ти е приятно и ти "отвлича" мислите.. колкото по-рядко мислиш за него, толкова по-добре!
Постепенно с времето нещата ще се оправят, но се иска време, търпение и решителност!
Друго не мога да кажа..
И аз имах подобен проблем. Няма какво да направиш, освен да се стараеш да не оставаш без някакво занимание, което да ти отвлича вниманието от мислите за него. И да се надяваш, че скоро ще дойде блажения момент, в който ще осъзнаеш, че той не те залужава и ще спре да ти пука за него.
Просто бъди себе си
намери си хоби, слушай музика, а ако намериш някое момче, ама не ей така ами настина да има любов хич няма да е зле
Да живее рока (rock)(rock)(rock)
не можеш да го забравиш просто така, единственото което можеш да направиш е да се опитваш постоянно да правиш нещо, да излизаш повече и прочие.Така няма да мислиш толкова за него.Излизай с момчета, зарибявки работкии .. би трябвало да помогне![]()
Той е минало. Няма смисъл да се тормозиш.
Разсейвай се с нещо... музиката лекува, прави нещо, което ти доставя удоволствие, но все пак ти трябва да си го изживееш (по свой си начин).
хм,махни всички неща напомнящи за него.няма да го забравиш веднага,но поне ще ускориш процеса.знам,че е трудно,но се опитай,ако трябва го изтривай от скайпове и ей тези подобни глупости.остави го в миналото,защото за него ти вече си..
късмет!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Така еПървоначално написано от SmilezZz
Но не си мисли, че ще стане от веднъж
![]()
Не си го забравила, защото не искаш. Вътре в себе си ти таиш надеждата, че може би отново ще излезе нещо м/у вас.
Погледни реално на нещата и поискай да продължиш напред.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ад съм в пределно същага ситуация.Обичам,не ме обичат и живея.Не ти го препоръчвам де.Направи и невъзможното да го забравиш.
![]()
мечтата ти
Иска се силна воля и желание от своя страна. Надежите ги остави и знай, че никой не може да ти го направи по-лошо, отколкото ти самата. Ако продължаваш да се самонавиваш, че не можеш да го забравиш, то наистина няма да ти е ника лесно занапредУспех и горе главата, света не почна, нито свършва с него.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
напълно си права..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
е все пак аз продължавам да живея,не съм се затворила в себе си.. излизам, но и не спирам да имсля за него..
![]()
![]()
![]()
и благодаря на висчки за мненията.. висчки сте прави донякъде..
+Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
времето лекува... аз бях в тази ситуация и какво ли не направих, за да не ми е в главата дадения човек... иска се време... съзнавах, че е к*рвар, а исках нещо повече от просто секс(това, което той искаше единственно) и въпреки всичко при всяка негова снимка или споменаване на същото име се разплаквах... след около 2 месеца се оправих.. при всеки е различно, но общотоо е, че иска време и В НИКАКЪВ случай не се поддавай на мисли и намерения породени от депресията/отчаянието.. ксъмет![]()
![]()
![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят