Здравейте.Може темата ми да ви се стори тъпа, но наистина вече ми трябва помощ. . :С
Имах си сериозен приятел и след като се разделихме си казах, че повече не искам сериозна връзка и тн, а само флиртове ,че даже и това е трудно.
Както и да е излезнах с едно момче и той ме хареса ужасно много.Срещата беше миналата събота . . видяхме се, пихме кафе и накрая като ме изпрати до спирката ме пита дали може да ме целуне и аз казах да, целунахме си и си тръгнах.Но не сме тръгвали дори.Той просто сам си реши, че сме заедно, почна да ми пише много мили смс-и.До тук добре.Но аз нямам желание за връзка.Той иска задушаваща любов . .1 път ме е видял и ми пише вече, че не иска да ме загуби никога.В такъв момент си мисля wtf по-голям си с няколко години, мислих, че ще разсъждава нормално, но не.2 пъти отлагах вече среща, защото просто нямам желание да го видя.Днес трябваше да ходя при него, но още дори не съм си научила, а утре отивам на гости.Той си мисли, че съм постоянно свободна за него.Както и да е.Днес още не съм му писала нищо специално освен, че трябва да уча /което е така/.Но ми писна, защото се чувствам тъпо.Едва ли не го лъжа и заблуждавам.Но аз съ мму казала само, че ми харесва и това не е лъжа.Но не съм казала, че съм готова за връзка.Знам, че ще е много наранен, но не е ли по-добре това да приключи вместо да ме чака всеки ден и да си прави илюзии?И как да му го кажа? :С
Мерси ако някой прочете романа . .