.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

влюбена съм в него и затова искам да умра!!

историята ми е следната: аз съм 7 клас.има 1 момче в което съм влюбена.с него до вчера си мятахме погледи,говорехме си и може да се каже че се следяхме: където беше той там ходех и аз и обратното.днес преди училище с 1 приятелка докато ходехме по 1 от коридорите го видях да е седнал с някво момиче и си беше сложил ръката през рамото и.нз какво да си мисля..той не е от момчетата които са имали по 10000000 гаджета.може да се каже че е малко срамежлив.нз какво да правя..а той когато не видя с мойта приятелка много бързо си махна ръката от рамото на оная.беше нещо като изплашен че сме го видяли..днес обаче нямаше никакви погледи и все 1 досега нищо не се е случвало.преди през часовете се гледахме а днес не..какво да правя и какво да си мисля плс помагайте бързо!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Чувства се гузен, може би, затова не те гледа.

Ако искаш да се получи нещо м/у нас, покажи му го.

А иначе е глупаво да умираш, защото си влюбен.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar

Върви го кажи на дечарлугата ....

Повече от фен

Съгласна съм. Покажи му любовта си и виж дали и той те обича или просто те харесва като приятелка.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ами отиди и просто му кажи така и така какво става щом той е срамежлив няма да го направи направи го ти
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Ако искаш да се получи нещо м/у вас, покажи му го.

+ 1
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми може би просто са добри приятели .. незнам, не искам да гадая ;дд И щом казваш, че е срамежлив сигурно му е гузно да ''флиртува'' с теб. Моят съвет е да поговориш с него и да изясните чувствата си. Може би и той се инрересува от теб така че не си изпускай шанса с мълчене.. няма да се получи нещо между вас ако не изясните дали и 2мата го искате ..! Говори с него просто.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Виж ся...ако съветите за любовта не помогнат аз мога да ти предложа такива за бързо и безболезнено самоубийство Шегувам се не прави такива работи нито ги пиши по форумите. Пък за гаджетата тепърва почваш с тях. Ако знаеш още колко като този ще имаш....с един ще се получи с друг не....така е

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тъпа си.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Оф бе хора научете се да говорите по между си..не само да си `мятате` погледи о.О
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

направи си сепуку

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Оф бе хора научете се да говорите по между си..не само да си `мятате` погледи о.О
    +1
    И от няколко погледа вече си влюбена?
    Познавате ли се поне, защото доколкото разбрах не много.
    По-добре първо го опознай, след това мисли дали си влюбена и за самоубийство (за второто даже не си помисляй изобщо).
    Успех.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен
    Град
    <3
    Умри. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

да се смее ли човек, да плаче ли...

не бих се самоубила.когато писах това бях страшно объркана и се чувствах ужасно.познавам го добре.той се води от готините момчета но е някакси дръпнат.аз от 2 месеца някаде го харесвам но после взех че се влюбих..отвреме на време се шегува.незнам какво да си мисля..преди беше друго-беше ми готино но откакто го видях с оная ми стана зле.

...

Говори с него.. питай го какво се е променило.. а може и в даскало да му говориш по- често да гледаш да сте заедно.. след време му разкрии какво чувстваш попитай го дали имаш шанс да бъдеш с него
    Усмихвай сеее дори на сънн

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    [Insert random spam post]

Чудите се къде да се почешете вече..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Разбирам те...в 7 клас е много трудно да покажеш на някой, че го харесваш пък камо ли че го бичаш. Спомням си какво ми беше на мен и наистина знам че тези погледи за теб значат много. Но наистина не мисля че трагедията е толкова голяма. Това че е разговарял с друго момиче не значи моментално, че има нещо между тях или в бъдеще ще има. Прави се че все едно не си го видяла и му покажи че всъшност не ти пука така ще разпалиш интереса му.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Не, мбе не умирай, рано ти е още
    Кви погледи си мятате ? И кво кат не те гледа ? Земи му метни един презерватив и ще видиш как ще засвети като неон
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Трагикомедията на разказа придава чар и неподправеност.Разкривайк невероятната история,авторът се опитва да ни убеди в романтичната заблуда,в която е потънал.В стил "Ромео и Жулиета" жертвоготовността е на лице,съответстваща на сюжетите в романтичните бозави филми,на които и аз съм фенка...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Божеее... ще умира?!?! Що за индивид си ти Къф е смисъла да умираш? Като не иска да те гледа майната му .. Ще се намери друг, който да те гледа Кажи му к'во изпитваш и тогава ще разбереш дали ще се получи нещо помежду ви. Ако само си хвърляте погледи много бързо може да го изгубиш.. И аз така си хвърлях погледи и като му казах момчето си беше заето. След време (ако не се получи нищо м/у вас) няма да ти пука.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

нз вече вчера като го видиях да е гушнал оная направо... за пореден път казвам че няма да се самоубия зареди тва,като писах темата бях страшно объркана и незнаех какво да си мисля,чувствах се ужасно.сигурно онова момиче му е гадже..вече след толкова мисли имам чувството че не ми пука..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    7ми клас и иска да умре за него ... следели се ..гледали се ... ахахахахаха та ди дори не си говорила с него
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си