Каква ви е спиралата и доволни ли сте от нея и колко струва![]()
Много съм доволна, струва 10лв.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
такава е моята (:
струваше около 14 лв и да, хубава е.
max factor 2000 calories ..страшна![]()
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ми прозрачна, на Голдън Роуз .. към 3лв май беше
ии имам една на Орифлейм .. около 5лв. (мн е смотана)
мноого рядко си слагам от прозрачната, пък другата съм я зарязала.
На Deborah, новата. 18, 90 струва.
Много е добра, доволна съм.
Първоначално написано от cherrygloss
Просто аз
Моята е на Dior, добра е, но не мога да кажа колко е, защото ми е подарък.![]()
Peace & Love
М да , не е лошаПървоначално написано от giveupbitch
![]()
![]()
И аз използвах такава и бях много доволна, но като ми свърши си взех една на Ейвън за 3,50 и е изненадващо добраПървоначално написано от cherrygloss
![]()
![]()
Ааа ужас имам тази на Ейвън, но не е водоустойчива и даже и от пара се размива и става ужасна гледка иначето прави миглите невероятно красиви, големи и не ги слепва.Първоначално написано от Melanie
Сега я замених с тази на Мейбалийн.
Kun min
Първоначално написано от cherrygloss
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Аз я взех за 8 и нещо беше на промоция, но сега пак е 10лв.. като цяло съм доволна!Първоначално написано от cherrygloss
![]()
Първоначално написано от Neopitom3na
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Мейбълин е хубава,но много ми се рони
Взех си макс фактор 2000 калории,става,но в сравнение с други,не е нищо особено.Следващия пт мисля да си взема на лореал обем х5,мечтая и за ланком,но за съжаление в моя град няма от къде да я намеря...Та сега ще я взимам от нета сигурно.Иначе спиралите на ланком са най-добрите,също и на диор![]()
[quote="Melanie"]да м/удр тази спирала е учудващо добра! И аз гледах с недоверие, но мама си я поръча и моята спирала свърши и бях принудена.. както и да еПървоначално написано от cherrygloss
сега използвам на Miss Sporty Pump up (изключително доволна съм!!!) нз какви пари е подарък ми е и сега ако я намеря ще си я купя, ако не я намеря ще си взема на мейбълин онази зелената тя е постната по-горе
и от нея съм доволна!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Тая е около 10 лв май...
Тая е 6 лв.
И тая е 5 лв...
И от трите съм много доволна,особено тия на Есенс...
Първоначално написано от giveupbitch
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
i az sam s tazi ama mislq da smenq s taq 2000 kalorii li kvo be6e tamПървоначално написано от teenems
много съм доволна не слепва миглите и ги прави мн дълги
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
За през деня - Estee Lauder Turbolash. Вибрираща е и разделя перфектно миглите. Не мръдва. Но е малко слабичка за вечерно време. Тогава по-добра е Projectionist. Имам и Doublewear, но не съм я отваряла още. Не знам как е. Уж се води най-трайна и "черна". Всяка спирала струва около 30-35 евро. От по-евтините класическата на Bourjois ги прави сравнително хубави, но след 3-4 часа почва да се размазва. Някъде 11-12 лв беше доколкото си спомням. Двойната L'oreal Double Extension е добра също и е адски трайна.
П.С. Бих пуснала линкове, но съм нов потребител и не мога![]()
Цепи мрака..много е добра просто ! 20те лева си струваха
П.П. купих си я точно по Коледа,когато беше излязла и цената й беше най-висока![]()
![]()
![]()
Но е много добра..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
а колко струва тази ?Първоначално написано от KotQncU
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei