.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Сериал: Елиза

Хора, преди доооста доста време по бтв даваха едно сериалче Елиза (Elisa di Rivombrosa), знаете ли от къде мога да сваля всички сезони и дали се намират субтитри (български или английски, не е от значение) ? Аз доста упорито търсих, но не намерих нищо, което да ми свърши работа.
    Супер много ми харесваше сериалчето, ако някой може да помогне...

Следях сериалчето по бтв и много ми харесваше. Скоро се сетих за него, но и аз не успях да го намеря.

Мега фен Аватара на December
    Те сага го дават по Диема Фемили.
    Обаче искам да си го изтегля и аз.Не ме бива във следенето на сериали по тивито :/
    Някой има ли идея откъде?
    Беше интересен сериал С баба го гледахме заедно Много им се радвах на роклите.И така плаках когато Фабрицио умря Още ми е тъжно за него

Айде помагайте (:
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Ами от замундата, откъде другаде да го изтеглите. Там има всичко

Цитирай Първоначално написано от gogoooo
    Ами от замундата, откъде другаде да го изтеглите. Там има всичко
    Хаха имало ти всичко Отдавна съм се уверила,че в този сайт има много малко неща.Има много неща за тези които ги мързи да търсят из сайтовете и слушат само изпълнителите от тивито,за тези дето гледат само най-новите Холивудски глупости Masculin f
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

А знам го това италянското филмчее мн е яко и винаги сам го гледала,но незнам каде можеш да го намериш на английски,но има го в някои италянски сайтове на италянски обаче

Град
    Пловдив

...

Скоро някъде из каналите видях, че го повтарят, но не помня къде
    Питай Чичо Гугъл, той знае всичко ..най-вероятно е от каналите на бтв (бтв комеди/синема)
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Сега са почнали да го качват
    Ето първи епизод - http://vbox7.com/play:94722a07 .
    Дават го събота и неделя по Диема Фемили,вместо старият сериал за Елизе.Не му помня точното име на сериала,гледах го с майка Много беше смешен Нуну дето си подреждаше чорапите по цвят
    ^ Този сериал е португалски.Много са ми приятени тея теленовели да ги гледам като си нямам работа през събота и неделя

А сещате ли се,че имаше и сериал Дъщерята на Елиза?Ейсега видях резултат в гугъл за този сериал.Съвсем го бях забравила.
    Вие гледали ли сте го?
    Кажете и други такива европейски филми дето се развиват през 17-18-19век и такива подобни.Много ме кефят големите им рокли,чадърчетата,големите градини,корсетите,писмата <33 Айй мисля,че като бях на около 10-11 годинки,тогава почнаха да излъчват сериала и унас,гледах Елиза как пише писма на Фабрицио със перо и мастило.Леле колко яко изглеждаше <33 Та вземах и аз едно перо от курника(тогава живеехме с баба и дядо), разглобих един химикал и почнах да пиша с перото Леле колко яки спомени

http://www.vbox7.com/play:45596bee леле спомени,спомении Помните ли?
    Хубаво видео.Всичко е перфектно като изключим абсолютно лигавата романтична песен.Адски ме дразнят такива пенсни.
    Ама вищте...сериалчетоуу <33 Помните ли червената рокля която Фабрицио подари на Елиза.Леле адски добре стоеше <33 А после вечерта първата им целувка

Трябва да се прекръсти - Фен Тема:Елиза
    Май,че само аз ще пиша в нея Чувствам се малко като Бийбър фенките

Град
    Пловдив

..

отново се зарибих по този сериал заради вас
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Мега фен
    Много хубав сериал.И аз преди го следях.И сега пак искам да го гледам но няма откъде да го сваля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си