Абе вие всички ученете ли го имате за най важното нещо в живота.Това което ще научиш от самия живот не можеш да го научиш никаде другаде, и в нито едно училище.Живота е най добрия учител не училището което е въздух под лягане, кадето са приети някакви предмети да се учат които по голямата част от тях са почти неприложими в реалния живот при някои от хората.
Живота не се върти около това да учиш висше и т.н , да имаш някаква специалност и да създадеш семейство и т.н.Живота е за да го живееш така както си поискаш и да тръгнеш в която си посока искаш.Никой неможе да ме научи на това което не искам да знам, сам избирам какво да знам и какво не.
Аз примерно нямам висше и какво, имам отговорна работа (помощник управител), вадя си пари правя си каквото искам в рамките на закона ест. имам си виждане върху живота и заобикалящия ни свят особенно в Абсурдистан (БГ) .Също и принципи си имам не карам без да съм си сложил колана примерно или ако возя някой не тръгвам докато и тои не си го сложи, не пия не пуша.Закона си е закон щом го има трябва да се спазва, това че някои не го правят си е техен проблем.Може да съм на 24 ама още си играя на компа игри това онова някои друг филм дори специално геймарски комп си купих преди 2 г за 2100 лв с монитора.Според мен това на колко си години не е определящо дали играеш на компютърни игри познавам хора на по 30-35 години и на горе които също играят игри и се придържат към новите технологии в тази област че да им вървят новите заглавия..