.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: бицепс

бицепс

хора тренирам от 1 седмица усилено попринцип не сам слаб в рацете до сега неми се е случвало но... тази вечерр когато се прибрах явно мгого ми се е насабрало и не мога да си стегна бицепса.. формата му е нормална но при стягане просто стои мек.. от преумора ли е или има нещо повече което трябва да знам...

Град
    Варна
    Мускула не е зараснал. Наяж се добре, наспи се добре, почини един ден от фитнеса. Вдругиден пак стегни и пиши

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз всеки път когато съм излизал от фитнеса и мускулите ми се стягат, но са меки. Общо взето по това познавах дали съм тренирал като хората или не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    хехехе,1 седмица тренировки,меки бицепси Не става веднага. Тренирай здраво и редовно едно 8-9 месеца.Гарантирам,ще имаш корав бицепс твърд като камък.Дори в ден когато не си тренирал,например сутрин след събуждане.Усещането е страхотно и много ще те кефи.

Супер фен Аватара на Everytime
    резултатите не са моментални,трябва постоянство. А колкото до мекия бицепс мисля че си го претренирал.Дай му почивка и тренирай друга област.Нали знаеш не можеш да имаш як бицепс ако не тренираш и другите мускули

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    резултатите не са моментални,трябва постоянство. А колкото до мекия бицепс мисля че си го претренирал.Дай му почивка и тренирай друга област.Нали знаеш не можеш да имаш як бицепс ако не тренираш и другите мускули
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си