.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    [На Метри От Земята]

хапчета за отслабване

като за начало ми кажете дали помагат, а после ми предложете и някакви... може да кажете и цена
    Просто аз

След малко най- вероятно ще започнат да те убеждават, че си тъпа, че е по- добре да спортуваш и да пазиш диети, че хапчетата не помагат, че си мързелива и т.н... Но честно да ти кажа не вярвам да получиш отговор от някой, който е опитвал с хапчета... с маааалки изключения. Но все пак успех..

L-Carnitine + спорт

Ще ти кажа какво мисля аз... ще намериш много такива хапчета, от които 95 процента ще са ментета и боклуци... а пък марките знаете че струват пари.

Гладуването не е начина - организмът се самоизяжда (мускули и тн), защото, мазнините са доста по-трудни за разграждане, от другите биомолекули. Яж си нормално, спортувай, не ползвай често обществен транспорт, прави домашни упражнения... има толкова много начини, само е нужен мерак и постоянство :P

Супер фен Аватара на Glamour92
    Хапчета...и защо реши,че това е най-добрия вариант?
    Има много-такива,които потискат апетита,фетбърнъри,разхлаб ващи...
    И нито едно от тях не си струва страничните ефекти,цената и т.н.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    С тея хапчета само ще се поболееш и ще си развалиш организма,най вече стомаха,по-добре почни някакъв режим или диета

Хапчетата няма с магическа пръчка да те направят слаба.Трябват тренировки и желание да промениш тялото си.Но все пак хапчетата помагат и заедно с твоята воля може да се постигне желаният резултат.
    Пробвай това http://bit.ly/8Xqyeo
    Натурален продукт ако знаеш английски си прочети какво включва.
    Цената за 1 опаковка е 39 долара и доставката май беше 10-15 $
    Ако си купиш овече правят отстъпки при над 3 опаковки доставката ти е безплатна.
    Има и безплатна проба -20 хапчета -поръчваш безплатно само си плащаш доставката.
    Пращат ги от Нова Зеландия ,идват за седмица звънят ти от DHL и ти обесняват от кой офис да отидеш да си ги вземеш.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    Ще ти кажа какво мисля аз... ще намериш много такива хапчета, от които 95 процента ще са ментета и боклуци... а пък марките знаете че струват пари.

Гладуването не е начина - организмът се самоизяжда (мускули и тн), защото, мазнините са доста по-трудни за разграждане, от другите биомолекули. Яж си нормално, спортувай, не ползвай често обществен транспорт, прави домашни упражнения... има толкова много начини, само е нужен мерак и постоянство :P
    +1
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Оф, говорите пълни глупости. Има си хапчета и то много добри, както всички други подобни хапчета е хубаво да се съчетават със спорт и диета. Аз лично от време на време, ако натрупам малко повече килограми си купувам:

Ползвала съм ги 2-3 пъти и честно казано килограмите наистина се свалят много по- лесно, но естествено трябва и малко да се ограничиш. Като казвам малко, имам в предвид наистина малко. Аз лично смъкнах много лесно, без никакъв спорт само с малко по- ограничено хранене. Ям си пак всичко, но гледам да е малко по- малко.
    Fat burner-а струва около 115 лева, 60 капсули са.. аз пия по 1 на ден по принцип.. => стигат за 2 месеца. Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си