- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хапчета за отслабване
като за начало ми кажете дали помагат, а после ми предложете и някакви... може да кажете и цена![]()
Просто аз
Ще ти кажа какво мисля аз... ще намериш много такива хапчета, от които 95 процента ще са ментета и боклуци... а пък марките знаете че струват пари.
Гладуването не е начина - организмът се самоизяжда (мускули и тн), защото, мазнините са доста по-трудни за разграждане, от другите биомолекули. Яж си нормално, спортувай, не ползвай често обществен транспорт, прави домашни упражнения... има толкова много начини, само е нужен мерак и постоянство :P
Хапчета...и защо реши,че това е най-добрия вариант?
Има много-такива,които потискат апетита,фетбърнъри,разхлаб ващи...
И нито едно от тях не си струва страничните ефекти,цената и т.н.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
С тея хапчета само ще се поболееш и ще си развалиш организма,най вече стомаха,по-добре почни някакъв режим или диета
Хапчетата няма с магическа пръчка да те направят слаба.Трябват тренировки и желание да промениш тялото си.Но все пак хапчетата помагат и заедно с твоята воля може да се постигне желаният резултат.
Пробвай това http://bit.ly/8Xqyeo
Натурален продукт ако знаеш английски си прочети какво включва.
Цената за 1 опаковка е 39 долара и доставката май беше 10-15 $
Ако си купиш овече правят отстъпки при над 3 опаковки доставката ти е безплатна.
Има и безплатна проба -20 хапчета -поръчваш безплатно само си плащаш доставката.
Пращат ги от Нова Зеландия ,идват за седмица звънят ти от DHL и ти обесняват от кой офис да отидеш да си ги вземеш.
+1Първоначално написано от ltgreen
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Оф, говорите пълни глупости. Има си хапчета и то много добри, както всички други подобни хапчета е хубаво да се съчетават със спорт и диета. Аз лично от време на време, ако натрупам малко повече килограми си купувам:
Ползвала съм ги 2-3 пъти и честно казано килограмите наистина се свалят много по- лесно, но естествено трябва и малко да се ограничиш. Като казвам малко, имам в предвид наистина малко. Аз лично смъкнах много лесно, без никакъв спорт само с малко по- ограничено хранене. Ям си пак всичко, но гледам да е малко по- малко.
Fat burner-а струва около 115 лева, 60 капсули са.. аз пия по 1 на ден по принцип.. => стигат за 2 месеца. Успех.