Аз съм момиче почти на 15 и от лятото на 2009 има целулит.Първо имах само върху бедрата но сега имам и на дупето и адски много се забелязва.Има ли изобщо някакъв вариант да го премахна и давайте съвети как да го намаля почти. Четох много но според мен най-добре вие да ми кажете какво сте правили.Благодаря предварително!
Еми чувала съм,че утайка от кафе помага..Но като цяло първо трябва да пиеш много вода 3 л и кожата ти винаги да бъде хидратирана. Можеш да си купиш някакъв крем против целулит и да го съчетаеш с упражнения за бедра и дупе.![]()
Успех
пий много вода и спортувай! толкова ли е трудно..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Започни да се занимаваш с каланетика в домашни условия..Повярвай ми от личен опит знам,че целулитът се заличава.Ако е много то тогава повечето изчезва,а ако не е толкова тежко положение ще изчезне.Преди година ми са `надупчиха` бедрата xD В продължение на два месеца всеки ден си имах определена програма и мога да ти кажа,че резултатите бяха смайващи x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Една приятелка ходи на лекар, след това й дадоха направление за кожен диспансер и оттам й предписаха някакви кремове за около 90лв., но не знам дали са й помогнали..![]()
Тъз пък ! Върви ти си направи операция,че капацитета ти бая е под нормата.Първоначално написано от xXxSmilexXx
по темата : Не мисля,че кремовете помагат,но поне с пиене водата,няма да загубиш,а и ще се пречистиш.
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
ние у нас имаме книга за каланетика,но можеш ли да кажеш,какви точно упражнения си правила?Първоначално написано от NeverTheSame
Към авторката: и масажи помагат![]()
В една статия пишеше, че целулитът се придобива генетично и не може да се отстрани напъно, но може да се намали. Лично при мене спортът не помага, но си взех някакъв антицелулитен крем на Дева за 7 лв и има ефект вече, кожата е по- гладка, може и масажът при втриване да помага. Ползвам го от месец и половина и ще си взимам нова опаковка
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първо пий много течности ! Поне по едно 2л. на ден вода не трябва да ти мърдат. Колкото повече , толкова повече.
Втора упражнения , много упражнения ! Всяка свободна минута![]()
прави всякакъв тип упражнения за бедра и дупе.
/ в и-нет има предостатъчно . /
Трето здравословно и балансирано хранене .
Като започнеш да ги правиш тия неща вече можеш да си купиш и п родукти против целулит. Гарниер имаха един рол-он си спомням , потърси. Масажите също са вариант, ако имаш възможност.![]()
тъй като не ми се прави нова тема искам да попитам да сте виждали обикновени масажори за тяло,не електрически или на батерии ами обикновени![]()
тъй като не ми се прави нова тема искам да попитам да сте виждали обикновени масажори за тяло,не електрически или на батерии ами обикновени
и аз се интересувам ще съм благодарна ако някой сподели и горе-долу как вървят цените им![]()
Ето един крем дето може да помогне
http://bit.ly/9Iu8Zf
Намери отстрано No more celulite -стяга епидермиса на проблемните места и отстранява целулита.Продукта е натурален и го пращат от нова зеландия.Успех
Би ли разяснила какво точно представлява и настина ли може всеки, който не е на "ти" със спорта да я практикува сам и в домашни условия.Първоначално написано от NeverTheSame
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз съм виждала,дори в аптеката до нас има и е 3лвПървоначално написано от DarkWitch
Пий адски мноого вода.. Тичай.. Прави си масажи ( сама или при козметик) ..![]()
..нежна въздишка спряла дъха, шепот копринен докоснал душата, желание скрито в летяща звезда. Поглед открил най- скритите мисли, ръце разгадали таен копнеж ..![]()
а от къде може да се закупи този крем на дева ?
Друго няма какво да се добавиПървоначално написано от Infinity
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay