- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросът с камерите.
Въпросът с камерите по денонощните магазини, големите хранителни такива, по заведенията и по други места, където се консумира продукция как стои?
Навсякъде различно ли е, записващи ли са или просто стоят за украса? Или до определен период от време записите стоят и се изхвърлят после?
пак ли краде![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Записите от такива камери текат на екран и ако никой не го следи активно и посоянно (както впрочем имам наблюдения за по-малките квартални магазини) има по-малка вероятност да те хванат при кражба на нещо, освен ако не изгледат записа наново. В големите магазини обаче камерите се следят (в Била със сигурност) и.. абе има контрол.![]()
Не съм напълно сигурен,но мисля че във всички случаи записват,но ги пазят различно време.Ако има кой да гледа на живо камерите,то би трябвало да се пазят по-малко.Виж,ако пича отиде до кенефа - действай на воляПървоначално написано от OtherSide
Но обикновено не седят само за украса
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
има фейк камери за по 50 кинта, но рядко се слагат.Първоначално написано от Raybeez
иди с бултрасите на някое гостуване да видиш как се краде.
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Нищо не съм крала.
Питам информативно, явно неща, които знам, но да се подсигуря, не знам.![]()
в малките магазини никой нищо не ти следи.ако никой не го следи активно и посоянно има по-малка вероятност да те хванат при кражба на нещо, освен ако не изгледат записа наново
просто:
Исках да знам дали за всички записи има определен период от време, в който се пазят и какъв, или всеки собственик или подобен си решава сам...пазят записи за даден период от време, които могат да бъдат изискани от органите на реда по определена процедура