- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни
Препоръчайте ми гланц за устни с вкус :P Те всичко гланциве си имат аромат ,но аз искам да изненадам приятеля ми с някой сладък(Ако може пишете и цени
)
Аз съм с на Brooklin, 2.40, сладък е. На Орифлейм май имаше едни с вкус на бонбони![]()
Гледай да не се омацате целите с гланц, не е мн приятно![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
В AVON има нови, но каталога по принцип още не е официялно излязъл, имат го само представителите! Като излезе можеш да си поръчаш!А има и едни (също на AVON) на ColorTrend малки, в тубичка! Аз имам 3 от тях и са много готинки! Имат вкус на дъвка
![]()
(Това са тези, които още не са излези)
Дам, на орифлейм има едни гланцове - "Плодов гланц за устни" се води, които са много яки всичките. Аз имам захарна глазура и има страхотен вкус. Също съм помирисвала с праскова от същата серия и той е як! Струват 5,50 някъде.
Аз съшо имам от тези! Единия е кафяв май беше карамел а другия е тъмен, нещо като боровинка! Найстина имат някакъв вкус но аз съм забележила, че като си слагам от тях и ми остава горчив вкус в устатаПървоначално написано от ^blue_cat
не са развалени, в това съм сигурна, защото си ги поръчах скоро
![]()
Мдам, и мен много ме кефят тези на Орифлейм...![]()
http://fe-mail.gr/media/Image/fashio...s/oriflame.jpg
ми има едни на АVON на ColorTrend дето се казват Read My Lips и са 4.50 аз имам такова и е много готино.Кафявото (O'Wink) мерише на шоколад![]()
Оооо, аз съм забравила да ти препоръчам моя любим гланц.
http://products2.nivea.com/img/gener...b7cdb62bd2.jpg
Има супер цвят, мирише и има страхотен вкус.![]()
ДамЗз и аз го имам този O'Wink,много е вкусен обаче нещу ми се посвършва...ням ада сбъркам ако си купяПървоначално написано от lunata_baby
![]()
Тези на Орифлейм са много добри.Също Ейвън и другите.Според мен ягодовите са най-готини.Незнам,ти решаваш все пак![]()
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
На Ейвън от серията Color trend Sweet Shine![]()
Огромен размен на подписа!! /machoka/
И аз имам от тази серия - Golden Splendor. Много ми харесва.Първоначално написано от milotyy
Имам и този на Ейвън в кутиийка от Color trend.
И чакам само да може да се поръчва от новия каталог и да си поръчам плодовите балсамчета![]()
Една приятелка имаше такъв Golden Splendor (видях го в поста по горе , незнаех че така се казва) и го изядох , много вкусен беше препоръчвам ви го
![]()
![]()
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
Dark~Illusion имам този на Нивеа,ама нито ми мирише,нито му усещам вкусаИначе хубав мирис и вкус има на Мейбълин серията Shiny licious fruity gloss аз имам с вкус на черешка(сладък е и с вкус на череша)Препоръчвам го
![]()
(този е с вкус на ягода)
А и само да кажа не гледаите цветовете те изобщо не си личат!Гланца само блести и е много вкусен![]()
тук са показани всички от серията.Моя е от горе надолу 3-я-->червен.
Снимка само на моя не мога да намеря.
Иначе хубави са и на Labello,но в България незнам дали се продават.
На Labello имам този
и този![]()
С тоя гланц ще се омажете (от личен опит колкотo и малко да съм сложила) По - добре си вземи балсам с вкус и цвят .. Аз съм с на Nivea - Cherry Kiss .. определено е много вкусен и ми прави устните по - сочни
Пък и приятелят ми много харесва този вкус.
![]()
http://products2.nivea.com/img/gener...5658615f2b.jpg![]()
Обичам вкус на ягодки..![]()
Т'ва са черешки..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Тези на Labello са всъщност същите като Нивеа.Първоначално написано от lia_k
Сестра ми от Германия си беше взела същия балсам за устни Labello като моя на Нивеа. Едни и същи са![]()
Не съм казал нищо конкретно за тебе, но както и да е ...Първоначално написано от Puky
И твойта черешка ще кусам:P
Аз имах преди такъв. Миришеше много хубаво, обаче ми правеше устните много червени, затова си го слагах само вкъщи, защото с него сякаш съм с червено червило.Първоначално написано от Puky
Не е нужно да слагаш много.. аз слгам по-малко и постогам страхотен ефект..Първоначално написано от girl91
![]()
Puky, сега имам на Нивеа балсам за устни Sweet melon и Passion fruits - мноooго са хубави.
![]()
![]()
girl91 - Тези наистина са много хубави на Нивея, но аз никъде не мога да намеря Sweet Melon, да не са го спрели от производство?![]()