- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда майка-може ли да го направи?
За тия,които казват,че тя все пак й е майка и трябва да й е благодарна,че я е родила-Родители са не тези,които са направили детето,а тия които са го отгледали,възпитавали и т.н..(в случая става въпрос само за майката на момичето...)
Реве ми се като ви чета постовете...
няма да ви чуе, няма да ви види... И вие ще сте такива скопосни като нея, тогава, щом приказвате така..
Ти какво би направила за детето си, би ли му казала че ще го отпишеш от даскало при положение, че е отличник/чка,при положение, че си изкарва хляба сам/а на 15 години???Няма ли да му обръщаш внимани, не би ли си дала живота за него???? Нескопосонаи друг път, това не зависи от нас, става въпрос за човек, който е описан от друг човекПървоначално написано от Shadowsogirl
все пак начина, по който дъщерята описва майката е доста такъв(нали се сещаш) аз съм плътно зад гърба й, защото и баща ми е същия!!! моля те... изкажи си мнението пред народа без да го обиждаш "скопосани колкото нея..." да ама друг път!!!!!!!!!!!!!!!!
vsichkii, osven men, sa tupii !
На 17 съм не на 15!Първоначално написано от NeENormalen
А за тези, които обиждат-те според мен са с нищожен живот и се комплексират от другите и затова нападат така. Какво значи, че ще стана като нея-ми съжалявам но няма. Майка ми е курва, която ме е заебала и не и пука за мен, а аз съм самостоятелно момиче, което сама си искарва хляба и сама се грижи за себе си и болния си баща, понеже ако не съм до него няма кой да му бие инжекцията и умира. Като изключим този факт живота си ми е супер- мога д акажа, че съм успяла, но искам да се развивам още повече(стрелец съм, а ние сме пробивни хора). За децата: ми ще се радвам, ако някой ден имам дете (не е нужно бащата да е до мен, но ако е перфектно)-нямам нищо против и да си осиновя дете (даже повече ми допада като идея)-защо да създаваме поредното гладно гърло, като можем да си осиновим такова, което вече гладува и да се погрижим за него.
![]()
Kun min
Darkflower, Имах в предвид, че от 15 годишна си вадиш хляба (поде доколкото разбрах де ), дано всичко което желаеш ти се сбъдне
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Ти си чудовище. Сигурно любимият ти татко ти е помогнал да станеш такова.
Никого не обиждам. Но не е нормално един човек да говори така за майка си, която го е родила. За какво да и завиждам, кое да ме компенсира? Че не си изкарвам сама парите? Че не работя? Това ли? за мене парите не са най-големия повот за гордост, нито гаджето, нито това, че има добри оценки в умчилище. Отличничка съм, и? Има ли значение?
Преди някой да направи кариера и прочие трябва стане човек.
Спри да обиждаш darkflowerПървоначално написано от gaska
![]()
Повръща ми се от нея. колко ли е изсрадала майка й от самодоволния й баща, че да избяга толкова далеч.Първоначално написано от an0nimn0
Самодоволен ли-той и даде всичко...любов, грижи, пари колкото поиска(а те бяха много)...и в замяна какво получи, тя му кръшакше като невидяла. Докара го до гроба горкия с всичките и глупости.Първоначално написано от gaska
Тръгна си защото си намери поредния любовник, който да изнудва за пари, както стори с баща ми, а и замина "толкова далече", понеже тя е родена там!
И защо да съм чудовище, понеже не искам майка ми да ме отпише от училище(защото за разлика от повечето хора аз се боря за нещо повече от чистачка и гарсониера), или защото се моля 1 ден тя да се върне при мен и да ми обърне внимание вместо да се ебе като луда по чужди страни и да ме заебава тука...за това ли? Е мерси....В такъв случей ти пожелавам да ти се случи същото като на мен ....нека майка ти да те хвърли на кучетата, за да те убие, нека да почне да кръшка на баща ти, който е готов да даде всичко за нея, нека детството ти бъде разбито, както беше моето(сигурно не си на повече от 13 години), нека майка ти да те изостави за пари(защото тя само това иска, а теб не те иска), нека няма никой до теб, когато се нуждаеш да говориш с майка си например като ти дойде за 1 път цикъла и няма да има към кого да се обърнеш, нека баща ти да умира от рак като моя, нека загубиш дома си, защото за последните 3 месеца смених 5 жилища заради проблеми, нека те сполетят всички тези нещастия и чак когато това стане тогава ми говори, че съм чудовище...ще съм щастлива, понеже няма да съм само аз.![]()
Аз поне винаги ще имам приятелите си до себе си за разлика от някой други....
Kun min
Не си единствената пораснала без майка. Жива или мъртва, ти твърдиш, че твоята все едно я няма... И аз нямах на кого да кажа за първия си цикъл, и аз нямам подрепа, когато имам нужда от нея най-много... Само че разликата е, че когато бях на шест седях до нея на леглото и съм и държала ръката, когато бях с нея и лекарката и каза, че отново трябва да отиде в болницата, бях до нея. Припадала е в ръцете ми на леглото, а аз трепереща съм се обаждала на баба да си дойде, понеже "мама умира, о, бабо ела си по-бързо"... Няма да забравя какво ми беше, когато момиченцата от детската градина рисуваха в онова сърце на Барби Чаровница паделки и кончета, за най-голямо желание, а аз се прибрах у нас и нарисувах лекарката, която казва "Майка ти е здрава.". На седем. Как на десет седях на гроба в дъжда и дори сълза не можех да пророня, понеже нещо в мене се беше скъсало.
Не съм единствената. Може би не ми се е случило най-ужасното. Но е трагедия.
И кажи не е ли по-страшно от това, че кръшкала на баща ти или иска пари...
Знам...гадно е!Първоначално написано от Shadowsogirl
Знаеш ли обаче кое ме наранява най-много при моята майка...Че тя е жива...., но не е до мен. Не се възползва от моментите, в които можем да сме заедно. Няма я...свиквам с това след време и изведнъж тя пак идва за 1 ден...вдъхва ми вяра, че нещата ще се оправят, че ще сме заедно, а на сутринта нея вече я няма! Това ме наранява адски много.
![]()
Kun min
Сигурно е ужасно... Пробвай да поговориш с нея, някой път, кажи , че те наранява и не може повече така... Знам ли..
Еми 17 години само и го повтарям, но за нея парите са най-важни...замени ме за някакви си мижави хартийки...Първоначално написано от Shadowsogirl
Давах и достатъчно шансове и вече не мога да издържа да бъда наранявана още много, затова спирам да и се моля. Ако някой ден тя поиска да сме заедно сериозно ще си помисля дали д се съглася. Все пак тя за мен не поиска, защо аз съм длъжна да и огаждам...не съм и парцалче все пак!
Kun min
хаха ще и трябва нали...и на мен ми трябваше човек да ме гледа и майчина любов докато бях бебе, ама карай....Първоначално написано от doubledmg
Да я гледат богаташките и аверки мен да не ме търси...
Kun min
Хм. Много войнствена.веднага почна да ми крещи, че не съм ходила на училище, че от мен нищо не ставало и тем подони.Ама не бива така. Все пак семейството и детето не са бойно поле, а по-скоро, място за дипломация. Можело е първо да попита ЗАЩО, пък после да си съсипва нейните, а и да съспива твойте нерви...
Да-да! На това се вика "Да уплашим гаргите!" Едва ли някога ще се втурне да го прави, а и, като ти гледам стила, пунктуацията и всичкото ми се струва, че не си слаба ученичка.Най ме притесни това, че ми каза, че утре щяла да отиде до чулището ми и щяла да ме отпише, след като така или иначе не съм ходела
Ето, знаех още преди да съм прочел!(Аз си ходя редовно всеки ден. Успеха ми е 6,00, хванах стипендия, а отсъствията ми са 22.)
Няма да се плашиш и да й се връзваш. Едно са приказките (кой какво казал), а друго са действията (кой какво направил).
И си мисля, че за едно не си права. Ако наистина иска да те провали, няма толкова шум и аларма да вдига, че си отсъствала 1 ден. Явно ти мисли доброто. Да знаеш, че и най-пропадналите майки предпочитат децата им да са по-висока класа, че да могат, ако не да са щастливи, то поне да се похвалят с тях!
Пожелавам ви да се оправите по-скоро. А ти като влезнеш да учиш и не си постоянно с нея, няма как да не се пооправят нещата.
Good luck, Bad luck, Luck...
хаха .. аз такива проблеми нямам с наще .. знаят че ходя 5 за 6 .. ама знаят и че няма да ме изключат защото бройката на учениците в моето училище е критична .. а по повод отсъствията - само 22 ли бе? мойте миналия месец като ходих за последно ги гледах към 300.. кво се панираш
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
...
Ебати майката дето имаш ,не ти завиждам.
Много жалко ,че си толкова умна и добра ,а с такава майка ..
Какво нападате момичето ,родила я била живот и била дала , епа тва живот ли е .
Бахти звяра е тая ,не се обиждай но направо като чета и оставам ето така!
Много хубаво обаче ,че даваш всичко от себе си ,за да успееш и не се предаваш.
А много жалко за баща ти.
Все пак успех в живота !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.