- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда майка-може ли да го направи?
Слава богу наскоро не е говорила да ме отписва от училище. Явно и е минало.Може много нещастия да ми е донесла тази жена, но има и хубави неща. Покрай многото доведени бащи ми доведе и адвокат. Ако ме беше отписала от училище той щеше да я направи на нищо. Толкова много съм се трудила и се трудя, за да успея...за нищо на света не бих и позволила да ми съсипе живота. Честно казано не бих послушала съвета на"miminko" и не бих погледанала през нейните очи. Животът си е мой и всичко, което някога съм имала е било благодарение на мен, а не на нея, затова не ме интересува и грам как вижда тя нещата.
Аз си имам един простичък план и си го гледвам от години. Баща ми ми помогна за това. Записа ме в елитна занималня, в която се преподаваха сериозно чужди езици, записа ме в добро училище, подкрепяше ме когато имах нужда и ми помагаше в начинанията. Благодарение на упорството ми ме приеха в хубава гимназия. Сега ако си взема 2те дипломи от нея планът ми е да се върна в Италия да живея там и да уча в NABA. Дано всичко стане според плана-стискайте палци!![]()
Благодаря за всички коментари. Наистина много ми помогнахте и имате право.![]()
Kun min