Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
За кое ли? Ще ти кажа за кое.
Че е жива. Че въпреки всичко, което е направила е до тебе, и не знаеш кога, ама може да протегнеш ръка за помощ към нея. Може да не е за пари, нали си имаш работа, нали си добре платена, обаче ти е майка и един ден много, ама много ще съжаляваш за ей това, което говориш... И аз ще го кажа. Постави се на нейно място - едва ли животът и е бил много хубав, хората каквито и да са се излобяват.
Направо ме отвращавете с такива приказки... "Майка и е луда.", "Тормози ме, понеже ми слуша телефонните разговори..", "Тая не мога да я търпя вече."
Не се чувате просто. върни се след пет години към сегашните ти писаня и сама ще се чудиш откъде са ти дошли на ум..
Хмм 5 години назад...да видим-майка ми беше курва и обикаляше с гнустното си гадже от ужасна религия по разни апартаменти и се чукаше с кой ли не и ме беше заебала пак сама както винаги...ех БЛАГОДАРЯ ТИ МАМО!
Благодаря и, че сме се виждали не повече от 50/60 пъти в тоя живот, благодаря и, че въпреки че не е мъртва никога не е била до мен, а това е много болезнено. Предпочитам или да е мъртва или да е до мен, но не да бъде майка за 1 ден в годината и после пак да ме зареже. Това не е майка...никога няма да бъде.
Ще се радвам, ако някой ден пожелае да влезе в ролята на майка, може и да я приема с широки обятия...но това не зависи от мен и докато не се променят нещата тя ще остане госпожа Никоя за мен.
И не не мога да протегна ръка към нея, понеже я няма....имам само баща си, който след 4 месеца и него няма да го има на този свят, а майка ми даже не знае и по-добре да не разбира. Просто не е нейна работа. Когато баща ми умре аз ще съм вече на 18 и тя няма да има думата.
Не ми е нужна майка ми...никога не съм имала нужда от нея-тя носи само болка след себе си като идва и си отива!
Баща ми беше женен няколко пъти и от там имам доведени майки. Една от тях ми е адски близка. Не ме интересува, че беше много по-възрастна от татко (тя е на 55), но това е най-свестния човек на този свят. разбира ме, кани ме да си пием заедно навън и да си говорим, децата и са ми много добри приятели, като тоиде някъде извън България ми носи подаръци, снимки,истории....мама никога не го е правила. За мен това е майка, а не онази мърша, която ме е заебала преди 17 години. Една истинска майка не би отписала детето си от училище. Не би сасипала шансовете му за успех...не би го наранила...не съм ли права?