Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
Реве ми се като ви чета постовете...
няма да ви чуе, няма да ви види... И вие ще сте такива скопосни като нея, тогава, щом приказвате така..
Ти какво би направила за детето си, би ли му казала че ще го отпишеш от даскало при положение, че е отличник/чка,при положение, че си изкарва хляба сам/а на 15 години???Няма ли да му обръщаш внимани, не би ли си дала живота за него???? Нескопосонаи друг път, това не зависи от нас, става въпрос за човек, който е описан от друг човек все пак начина, по който дъщерята описва майката е доста такъв(нали се сещаш) аз съм плътно зад гърба й, защото и баща ми е същия!!! моля те... изкажи си мнението пред народа без да го обиждаш "скопосани колкото нея..." да ама друг път!!!!!!!!!!!!!!!!
На 17 съм не на 15! А за тези, които обиждат-те според мен са с нищожен живот и се комплексират от другите и затова нападат така. Какво значи, че ще стана като нея-ми съжалявам но няма. Майка ми е курва, която ме е заебала и не и пука за мен, а аз съм самостоятелно момиче, което сама си искарва хляба и сама се грижи за себе си и болния си баща, понеже ако не съм до него няма кой да му бие инжекцията и умира. Като изключим този факт живота си ми е супер- мога д акажа, че съм успяла, но искам да се развивам още повече(стрелец съм, а ние сме пробивни хора). За децата: ми ще се радвам, ако някой ден имам дете (не е нужно бащата да е до мен, но ако е перфектно)-нямам нищо против и да си осиновя дете (даже повече ми допада като идея)-защо да създаваме поредното гладно гърло, като можем да си осиновим такова, което вече гладува и да се погрижим за него.