Цитирай Първоначално написано от gaska
Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
Цитирай Първоначално написано от gaska
Ти си чудовище. Сигурно любимият ти татко ти е помогнал да станеш такова.
Спри да обиждаш darkflower
Повръща ми се от нея. колко ли е изсрадала майка й от самодоволния й баща, че да избяга толкова далеч.
Самодоволен ли-той и даде всичко...любов, грижи, пари колкото поиска(а те бяха много)...и в замяна какво получи, тя му кръшакше като невидяла. Докара го до гроба горкия с всичките и глупости.
Тръгна си защото си намери поредния любовник, който да изнудва за пари, както стори с баща ми, а и замина "толкова далече", понеже тя е родена там!
И защо да съм чудовище, понеже не искам майка ми да ме отпише от училище(защото за разлика от повечето хора аз се боря за нещо повече от чистачка и гарсониера), или защото се моля 1 ден тя да се върне при мен и да ми обърне внимание вместо да се ебе като луда по чужди страни и да ме заебава тука...за това ли? Е мерси....В такъв случей ти пожелавам да ти се случи същото като на мен ....нека майка ти да те хвърли на кучетата, за да те убие, нека да почне да кръшка на баща ти, който е готов да даде всичко за нея, нека детството ти бъде разбито, както беше моето(сигурно не си на повече от 13 години), нека майка ти да те изостави за пари(защото тя само това иска, а теб не те иска), нека няма никой до теб, когато се нуждаеш да говориш с майка си например като ти дойде за 1 път цикъла и няма да има към кого да се обърнеш, нека баща ти да умира от рак като моя, нека загубиш дома си, защото за последните 3 месеца смених 5 жилища заради проблеми, нека те сполетят всички тези нещастия и чак когато това стане тогава ми говори, че съм чудовище...ще съм щастлива, понеже няма да съм само аз.
Аз поне винаги ще имам приятелите си до себе си за разлика от някой други....