.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Харесвам момче, но не знам как да постъпя

Харесвам си едно момче .. но немога да му го кажа от страх дали той не ме харесва .. Има още няколко но незнам дали това е просто овлечение , флирт или просто от побертета .. !? А пък като са всички на едно място сърцето започва да ми тупти все по бЪрзо .. Наистина ги харесвам , но незнам как да разбера дали те ме харесват .. [[ по скаипа ми испращат целувки , прегрътки , разпитват ме за неща които не им влиза в работата .. ]] Забелязвам че ме оглеждат .. разменяме си по някой поглед .. Моля ви за сЪвет как да постъпя .. Помогнете .. pLs . ..

редактирано заглавие

w0sh

ама ти 2-ма ли харесваш ?

с това "те" ме обърка

Мега фен
    Град
    <3
    Още няколко? ...Мога да ти кажа,че никой не харесваш толкова силно колкото си мислиш. Ако трябва да избираш е сигурно все едно с кой ще си. Стой си мирно там и чакай да се влюбиш наистина само в един. Лапешка история.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    питай ги,ама ти колко точно харесваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Съвета ми е: Научи се да пишеш!!!

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Съвета ми е: Научи се да пишеш!!!
    о да .. !!! ++

Иначе това с "големите сърчица", които побират 10 момчета на веднъж не го вярвам .. по - скоро лигавщина ии излишък от скука..
    Или си с един или всичките ги заебаваш .. а след като не можеш да избереш си седи мирно на гъза!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си