.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    тва е най-голямата простутиияя която съм чувалаааа! как може заради тва че е написала че е необвързана да се скарате и да скъсате .. тва е простутиия ..неразбирате ли .. като деца сте..я се стегнете малко .. заради 1 сайт .. вЪЪЪЪх .. абе я не се излагайте!! по точно ти ! :P

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Не приемам facebook като сайт за запознанства.Не съм се запознавала с никой чрез него.Всички,които са ми в приятели ги познавам лично и излизам почти всеки ден с тях.
    А ако взаимоотношенията в една връзка са стигнали до там,че партньорите да се притесняват от някакъв статус в някакъв сайт,то това отдавна не е връзка за мене поне.Пък и някой спомена,че можело да се започне свалка,ако на статуса пишело "необвързан".Хах,ами доста отчаяно ми звучи това,да сваляш някой само заради статуса.Пак ще кажа,ако държиш на партньора си РЕАЛНО,а не ВИРТУАЛНО няма да се впечатляваш от такива измислени свалки,статуси и други чудеса.
    До някъде си права, но има хора, които ревнуват дори от единия коментар, свалка, сърчице. Просто това са си ревнивци. И може такава глупост да се превърне в проблем. Може би и това е причина поради която не възприемам за нормално човек, който е обвързан, статуса му да стои на необвързан, няма смисъл. Така все едно се отричаш от връзката си и в момента си свободен и неангажиран. Предпочитам да не пише нищо, отколкото да видя необвързан там. И съвсем обективно казано едно необвързан е предпоставка за възможна бъдеща свалка, нещо от което обвързани хора нямат нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си