.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ,

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Дали е с 5 год по-голям или е колкото теб не е от значение. Важното е да се обичате. Ти самата трябва да решиш какво искаш, но внимавай да не загубиш нещо наистина ценно. Успех ..

Първо реши какво искаш тогава действай Успех.

ххй

кой наистина харесваш ? май не си сигорна ..

еми вече започвам да си мисля че момчето с което се срещнах ...но и преди това съм мислила над това ....просто ....та ние като се замисля даже не харесваме един и същ жанр филми

Не е ли по - добре да ходя с някой на моята възраст?
    зависи от гледната точка ..

.. но след като си толкова нерешителна, значи определено ти трябва някой връстник, за по месец - два .. жалко само за "баткото", че ти се е вързал ..

Супер фен Аватара на Everytime
    то не е до харесването на един и същ жанр филми, или некфи други, ако не се обичате нема кфо да се мотаете заедно.. ама както гледам не знаеш кфо да решиш.Ако си обичаш гаджето не го зарязвай, а пък ако ти е омръзнал ти си знаеш де.. ти от де знаеш че с тва момче дет сте си прекарали няя гадже и се окаже тъй че ти зарежеш тфоето а той е зает.. кофто за тебе накрая

Човек вярва на това което му се иска!
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

1. Никой не е казал, че трябва да е на твоята възраст.
    2. Жанра филми, стила музика и предпочитания за мода нямат никакво значение, еднакви или не.
    3. Момчето което харесваш е от друг град, което е проблем.
    4. Видяли сте се само за няколко часа, което също е проблем.

5. Чудиш се дали да зарежеш гаджето си -> не го обичаш -> трябва да зарежеш гаджето си.
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    1. Никой не е казал, че трябва да е на твоята възраст.
    2. Жанра филми, стила музика и предпочитания за мода нямат никакво значение, еднакви или не.
    3. Момчето което харесваш е от друг град, което е проблем.
    4. Видяли сте се само за няколко часа, което също е проблем.

5. Чудиш се дали да зарежеш гаджето си -> не го обичаш -> трябва да зарежеш гаджето си.

Напълно съласен !
    +1

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    ... но след като си толкова нерешителна, значи определено ти трябва някой връстник, за по месец - два .. жалко само за "баткото", че ти се е вързал ..
    Мда, никой не е застрахован, какво да се прави.>

По-добре остави момчето, че да не се занимава с дете като теб и като мислене и като години
    Кажи му го в прав текст спести си "умните" мисли.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    ти си бахти тръбата ... ей много ги мразя такива като теб ако питаш мен кажи им и на двамата да бягат докато е време.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Интересна гледна точка - защо пък да не замениш на принципа на "празно няма" единият с друг ? Обикновено съм супер толерантен към хората в този форум, когато всичко се базира на сексуални отношения и желания, но тази тема е меко казано безсмислена и дори дразнеща. Извинявам се на авторката за грубите думи предварително. Ти и да го зарежеш това момче, откъде знаеш, че другото ще иска да е с теб? Да не стане от два стола на земята? Или да ти скимне след 2 дена, че искаш да се върнеш при по-големия? Случвало ми се е, и то на 20 години...нещо страшно е така да те зарежат или да ти се молят (това още по-малумно), тип "Аре де, аз скъсах с гаджето си заради тебе!". Помисли си добре.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си