.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Мартеничка за момиче

Здравейте, значи има едно момиче от класа ми което харесвам и искам да и подаря мартеничка с която да и намекна че я харесвам и тя да се поосети вчера и купих една "КЕФИШ МЕ" ама нещо... не ме кефи ...Ако има някакво по-добро предложение кажете

Искаш да и намекнеш, че я харесваш...с мартеница?! WTF?! Извинявай за тъпия въпрос, но...на колко си?!
    Те така!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не мисля, че това е начина да й го покажеш. И аз ше подарявам на приятелки мартенички, но не защото ги харесвам, а защото ги уважавам и сме приятели.. Бъди по-директен и й го кажи направо

ПС: Предполагам, че ти е от класа...ако я подариш в даскало, 100% ще го скиват и други хора, което неминуемо ще доведе до конфузни ситуации...
    Те така!

аха...ясно темата може да се трие

Град
    Пловдив
    подари и мартеничка на която пише "девствен съм"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    подари и мартеничка на която пише "девствен съм"
    Да се изложи момчето пред класа

Та по темата - много тъп начин си избрал,за да й намекнеш,че я харесваш..
    Просто й кажи или пък й покажи по някакъв начин (но не с този - с мартеницата )
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    <3
    Що да е тъпо бе?! Ако на мен някой ми подари мартеничка с хубаво посланийце на нея ще го помисля за много мил жест. <3 ^_^ Ако й каже направо,че я харесва ще се изгуби цялата магия. Оо ^^ Малките неща са по-хубави <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Що да е тъпо бе?! Ако на мен някой ми подари мартеничка с хубаво посланийце на нея ще го помисля за много мил жест. <3 ^_^ Ако й каже направо,че я харесва ще се изгуби цялата магия. Оо ^^ Малките неща са по-хубави <3
    Алтернативата на това да й подари мартеница не е да й каже директно. Мартеница обаче подарявам на роднините си. Нека й подари, но да не разчита на това.

Macallan сълзи ми потекоха от смях
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

това ми напомня, че трябва да купя мартеници, съвсем забравих, че започва месец Март.

Мега фен
    Град
    <3
    Как може да забравиш най-хубавия месец! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    То пък момичето трябва да е много забило, че да не разбере намека. Има толкова мартеници - кефиш ме, обичам те, с името и. Аз толкова видях по улиците Ама да покажа чуствата си с мартеница, щеше да е последното нещо, за което ще се сетя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Как може да забравиш най-хубавия месец! ^^
    Преди две години щях да забравя рождения си ден, а какво остава за месец Март, а по темата те подкрепям за мартеничка и цветя може да подариш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си