- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сердика мол
Новия мол, та новия мол... И хайде сега всики цигани и фешъни се събраха там .. Махазините не са лоши,но е АДСКИ зле подреден ... Аз почти само New Yorker успях да разгледам, страшни ризки има..
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
и аз много се радвам че го има най сетне този магазин в софия. надявам се скоро да го посетя, защото както и от теб и от други хора чувам много добри отзиви за този магазин. Дано даноПървоначално написано от GunSnSteelflowers
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз пък бях с огромни очаквания за този ню йоркър, но съм адски разочарована. На нищо не ми се спря окото. То си е въпрос на вкус разбира се, защото в бершка, зара и каше каше получих шопинг оргазъм. Иначе наистина е объркваща подредбата, особено ако човек е свикнал на съществуващите молове![]()
И аз съм много разочарована от New Yorker...напомня ми ужасно много на Теранова. Много ниско качество и големи боклуци.
Останах очарована от Berschka и Pull and Bear както винаги![]()
Точно това и аз исках да кажа,че на качество са точно като Теранова.Цените са ниски,дрехите на външен вид не са нищо,което да хване окото.Сега ще стана точно както с Теранова.След 2-3 седмици цяла София(а и не само) ще се разнася с еднакви дрехи..Първоначално написано от cyclops
![]()
Офф, и аз много се радвах, че ще има Ню Йоркър, ама като влезнах и го разгледах, останах супер разочарована. То там същите работа като в тая Теранова, само дето са малко по - скъпи. А мама като влезна магазина и видя к'ви дрехи има направо се възмути :Д. Видя няколко поли, които бяха по 40 лева и буквално бяха от един парцал и се ядоса и си каза, че ще си купи една шевна машина, ще шие поли от парцали и ще ги продава по 40 лева![]()
Аз само си харесах едни къси панталони, ама бяха 56 лева и се отказах :Д
Аз за 30 лева си взех дълъг хубав панталон от същия мол, пък едни къси панталони за 50 лева .. ми не, няма да си взема :Д
Иначе аз вече си се радвам само Deichmann, Contrabanda, House и Cropp Town. Това ми стига :Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мне мисля, че Ню Йоркър и Теранова си приличат особено.. Бершка мее разочарова..![]()
Ноо Pull&Bear ми е любим![]()
Оххх а аз нито Pull Bear, nito Bershka, nito MAC намерихПървоначално написано от lisi4ety
Някой ще обясни ли подробно къде са
Не съм снимала картата, намерих я в Facebook страницата на мола, а и дори да я бях снимала ч качвам, защото хората не могат да се ориентират, включително и аз в новият мол.Не смятам, че за да си националист не трябва да се обличат мислиш ли?Това, че марковото тук не е никаква марка в чужбина отдавна ни е ясно на повечето, но не всички имат възможност да ходят всеки месец до Италия, за да напазаруват малко модни дрешки! Спираме с темата, но само за сведение знам къде е Вечният огън в памет на какво е издигнат, а за разлика предполагам от повечето тук, и какво е написано![]()
Да, в теранова има по- яки неща.Първоначално написано от lisi4ety
Някой питаше за Бершка- май на -1 етаж беше
Много жалко за New Yorker. Имах големи очаквания![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Доволна съм от New Yorker, има хубави ризи и блузи, на Fishbone, а също и добро бельо. В чужбина предимството им е в големите намаления, дано и тук планират същите.Първоначално написано от ecstazy
някой случайно да знае дали вече са отворили магазина на МАК, защото уж беше за април
Отворен е.. ;]] Точно до Bershka i Bull&Bear eПървоначално написано от therichbitch