.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Re: Оплетена ученическа ситуация

Цитирай Първоначално написано от tinakamenova
    ние сме 6-ти клас малки сме но незнаето кфоо правим има едно мноо сладко момче в съседният клас пишем си заедно смс-и и така нататък и получевам смс:виж знам че ме харесваш но аз не те или поне не съм готов да си станем гаджета.МИсля си ВТФ?кой my е казал?аз от там започнах да го разобейдавам че не е така и още един смс добрееееееееееее.ужас са кво да правя да си станем по-добри приятели той като знае че го хар или да тр1гна с някое дръго момче да го накарам да ревнува и да спре да мисли че го хар!? той е скатер boy и обичада се закача да му се казва всично без некффф подсмис1л да тряя мисли и прави постоянно глъпости!HELP!

за пръв и последен път ще напиша,че кирилциата е задължителна

w0sh

и заглавието оправих

?????

междОдругото пОбертета не е виновен за правописа ти ..и за да не е спам, ще ти кажа, че наистина е отчайваща ситуацията ти..какво по-лошо за твоето его от едно отрязване ... това са опредлено маловажни проблеми, с които да занимаваш и нас и себе си .. защо е трябвало да отричаш... недостойно ли е да харесваш някого? Срамно ли е? Само от това разбирам, че си недорасло дете... ми като 'не те щял' момъка какво по-ясно.. няма да сте заедно (не че той знае какво иска), но според мен темата е повече как да се оправдаеш пред него, че не го харесваш и той да ти повярва, защото едва ли не е унизително да признаеш, че харесваш някого... детешки истории
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    ъъъъ кажи нещо смислено,че съм махмурлия и нищо не разбрах

пп

в пияно състояние вкарвам по-добър правопис от теб
    Ами то и да не си махмурлия пак няма да разбереш
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Още до като прочетох,че си 6ти клас,спрях да чета нататък..
    Вашата 'любов' я знам.
    След 2 месеца тема в 'Секс' - Бременна ли съм?

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    До колкото разбрах ти го искаш и някой му е казал и после ти е писал, че не те иска и ти се чудиш кво да правиш?

Ми кажи, че си се базикала с него защото няма какво да првите в часовете и някой пък го е сметнал за истина и кат го видиш не му обръщай внимание.... ох и аз се обърках

Живей за удоволствието защото си направен от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си