- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заплетена история
Значи има едно момче,с което не знам какви искам да бъдем.От една страна изобщо не ме привлича,но от друга мисля за него и ми е гадно,когато не ми обръща внимание.Колкото и абсурдно да звучи някак си го искам за себе си,но без да има нещо сериозно между нас![]()
Искаш да ти обръщат внимание? Или...хъм. Понеже не ти обръщат внимание,а това момче го прави или е единственото искаш да го задържиш,за да ти е хубаво?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хах.. аз бих ти казала да си изясниш чувствата. Той харесва ли те..? И аз мисля, че търсиш внимание..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
еми не го харесваш,просто искаш внимание![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми не е безразличен към мен,но нищо не може да има между нас.Сигурно е заради вниманието,ама объркано ми е![]()
Всеки човек иска малко или много внимание за себе си .. тъпото, е че не се съобразяваме с чувствата на този, който тича по гъза ни ..![]()
Постави се на негово място и си отговори сама на въпроса дали искаш да те използват само за едното внимание .. ?![]()
той не ми тича по гъза,напротив прави се на недостъпенпреди известно време ме нарани ужасно много
има и други момчета,които ми обръщат внимание,но с тях не е така
![]()