- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ходили ли сте...
с някой,с който сте една зодия ? щото сега май ще тръгвам с едно момче ама и двамата сме Везни и незнам ...
и това какво общо има с връзката?!
Иначе да и все още съм с него ..
абе не просто ми е интересно :Д![]()
Везни: И двамата сте общителни личности и с радост посещавате всички щури партита в града. Отгоре на това той е професионалист в използването на ръцете си, за да наелектризира всяко свое еротично движение.
ЛЮБОВ
9
СЕКС
9
Скала на интензивност
Романтична скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Секс скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Твоите най-добрите романтични и секс съвпадения
Знаците, които имат романтичен потенциал и тези, които могат да взривят света ти между чаршафите
Най-доброто ти романтично съвпадение
ВОДОЛЕЙ
(#) ...thats a cookie...
Първоначално написано от SkyEatsAirplane
е мога само да се надявам да ми потръгне с това момче![]()
![]()
Не. Аз съм риби,той е стрелец.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ef4etyYy
яко сигурно си правите рожденните дни заедно :П
От къде идва тая мания със зодиите??
Няма нито смисъл, нито нищо - всичко си е до самия човек и зодията му няма никакво значение..
Ебaх ги в мистичните сили.. зодиите се определят от това, кой кога е роден.. да не искате да кажете, че ако човека с който сте двойка е роден например 2 години преди вас, но в същия месец (т.е. сте с една зодия) има някакво значение..?!)
Жестоко се заблуждавате..
Да,ходила съм..
Но това няма никакво значение за една връзка..
За да тръгнеш с даден човек,трябва да го обичаш..Това със зодиите е пълна глупост
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
напълно съгласнаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
И какво като сте една зодия ? Зодията не прави връзката !![]()
Така е ,но някой път наистина има някой факти, които са неуспорими.Примерно аз съм скорпион и със близнаци, никога не съм се харесвала и разбирала няма значение момичета или момчета.Просто от малка е така и до сега.И не ,защото си казвам "близнаци е" ,преди да знам каква зодия е, почва всичко да върви злеПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
точноПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хах сега гледам, че си съвпадам най-много с водолейКакто и да е...не мисля, че зодиите са от кой знае какво значение...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мм, аз ходих с момче, което беше водолей. Имахме прекалено много разминавания (открити по-късно, което беше грешка)
Със сегашния ми приятел и двамата сме Овни, и се разбираме перфектно.
Но не смятам, че е от зодията, а... от характерите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
Зодията няма никакво значение ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
На мен все овни ми се падат (като мен) .. и все нищо не излиза!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
еми такава е идеята, па ако сме още заедно ше видим как ше го измислимПървоначално написано от s1db1
![]()
иначе зодията има малко значение в една връзка, по-важно е какъв е човека, а и не всеки човек има характеристиките на зодията си....
пп. скорпионите не се разбират с близнаците? мм...възможно... аз (близнаци) тогава 'що се разбирам със скорпиончетата?!най-добрата ми приятелка е точно скорпион..
![]()
![]()
Не съм имала приятел Дева, но сегачния ми е зодия, която попринцип изобщо не се връзва с мойта, но въпреки това сме щастливи и т.н. .. така че едва ли зодията е от голямо значение![]()
I want ya closer and closer . . .
Не, съкровището е овенче![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И двамата ще се чудите дали искате да сте заедно.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
няма значение дали сте една зодия или не.. някои хора не отговарят точно на зодията, която са.. всеки има различен характер, всеки човек е различен
Усмихвай сеее дори на сънн