- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво искам вече :@
По точно знам какво искам но не мога да го постигна. Преди доста време се забивах със едно момче. Да го наречем Р. НО срещнах З и тръгнах с него. Незнам защо тръгнах със З вместо с Р. Сигурно защото с Р беше много сложно и объркано... Та така сега си ходя със З и той е много мил много си го харесвам даже може би го обичам. Проблема е че с Р сме фр и често излизаме на кафе с други приятели. И когато З го няма незнам как се сдържам да не се нахвърля на Р. Просто седя и стискам зъби... Всички ми казват "З е най страхотното момче което можеш да намериш, как може да искаш нещо повече от това! Остави го този Р.." Даже най добрата ми приятелка ми каза че ако скъсам със З заради Р няма да ме погледне повече... Незнам вече не съм щастлива така но знам че и ако тръгна с Р няма да съм по щастлива от сега....![]()
зарежи ги и двамата![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ми остани си със "З".. казваш, че си щастлива с него.. че е идеалното момче.. че можеби почти го обичаш.. няма какво да се двуумиш..![]()
какво очакваш да ти се каже?!само ти си знаеш чувствата, никoй не може да ти каже кво е правилно да направиш, само сърцето ти![]()
Върви при този, който желаеш.Перфектно не значи голямата любов и тн, въпроса е да има тръпка![]()
като знаеш къде и при кой си щастлива ,не искай от съдбата да те прави нещастна с другия..помисли си добре и ако е писано да си с момчето което много те привлича ще се стигне до такъв момент и вече ще си с него![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ама ти верно не знаеш какво искаш![]()
Бъди с този, с който ТИ искаш, а не "най-добрата ти приятелка" или някой друг. Помисли за З. - не е чесно да си с него, а да мислиш за Р.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти наистина не знаеш кво искаш.Такаче ^зарязваш ги и двамата и хващаш пътя с незнанието си.Първоначално написано от mOBSCENE
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Щом харесваш Р, тогава защо изобщо си със З. По-добре остави З и не го лъжи. А и освен, че лъжеш него, залъгваш и себе си по този начин. Едва ли момчето заслужава подобно отношение. Колкото до Р, щом имате чувства един към друг, нищо не ви пречи да опитате да сте заедно и да видите какво ще излезе![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
^^ ;дПървоначално написано от mOBSCENE
REGGAE BOOM <3
сама казваш че не си щастлива сега.. но защо пък да не си по-щастлива с РПървоначално написано от gret4ety
сама незнаеш какво искаш..накрая ще останеш сама
![]()
If I played you like a toy?
И кво викаш?
"Искам оная поличка там, ония ботушки, ама ей онова шалче също ме кефи, или не, чакай, онова там е по хубавото, искам и онова елече, и още едни ботушки. Ама сега и на момента."
Капиш?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако искъш Р ^^ ... накара З да скъка с теб (знайж как става: не му са обаждаж игнорираж го, пренебрегваж го, накрая ше са откаже момчето ) ... като скъсъш с З ... обясни се на Р,че от началото си искала него ... а пък ако приятелите ти напраят проблем за З ... затапи ги с думите "той ме заряза"
Зарязала си един,тръгнала си с друг,искаш предишния.Заслужаваш си го.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Може да заключвате темата вече... З скъса с мен и тръгнах с Р :P :P